Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Má veľký strach! Zuzana Belohorcová sa TAKTO so smútkom lúči s Miami!
Zdielať na

Má veľký strach! Zuzana Belohorcová sa TAKTO so smútkom lúči s Miami!

Archívna reportáž

A je to tu! Americký sen Zuzany Belohorcovej s rodinou sa končí. Posledný deň v USA a potom smer Európa. Hoci, ako prezradila, cesta vôbec nebude jednoduchá. Navyše, so slnečným Miami a luxusným apartmánom priamo nad nekonečným oceánom sa lúči len veľmi ťažko.

Sťahovanie je v top trojke najstresujúcejších udalostí v živote človeka. Sťahovanie po 12 rokoch z kontinentu na kontinent musí byť v tom prípade skutočne "náklad". Práve to vrcholí v týchto dňoch v Condominiu South Beach v Miami, odkiaľ sa natrvalo poberá bývalá moderátorka Zuzana Belohorocová s manželom Vlastom Hájkom a ich dvomi deťmi.

Zuzana sa s apartmánom nad oceánom rozlúčila 12-minútovým videom východu slnka, ktoré vysielala naživo. Pri tom sa podelila o kopu emócií a informácií o sťahovaní.

Luxus v Miami sa končí, prichádza španielsky raj:

​"To je nádhera, to mi bude chýbať! Ale nevadí, ja sa veľmi teším na nové miesto, kde som, mimochodom, nikdy nebola," okomentovala skutočne krásny východ slnka. No to, čo prezradila, už rozhodne také idylické nebude. "Je to pre mňa výzva, lebo idem s dvomi deťmi a mačičkou na miesto, kde som nikdy nebola a mám komplikovaný let pomaly cez celú Európu," povedala Zuzana, ktorá odchádza sama s deťmi, nakoľko jej manžel musí v USA ostať, kým nedokončí prácu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Let Miami - Frankfurt - Štokholm - Marbella je skutočne výzva, tobôž s dvomi deťmi a batožinou. Zuzana ale vysvetlila, že vzhľadom k situácii sa lety neustále rušia alebo menia a je rada, že aspoň nejaký sa podarilo zohnať. No priznala, že sa vôbec neteší. "Odkedy mám deti, tak sa bojím lietať. Kým som ich nemala, tak mi to vôbec nevadilo," povedala o prirodzenom strachu azda každej matky.

Pri sťahovaní pomáhala aj Salma:

Instagram/ZB

​Zuzaninu rozlúčku si pozrelo mnoho ľudí a zhodli sa na tom, že v jej hlase je smútok. Samotná moderátorka niekoľkokrát zopakovala, ako veľmi Miami miluje a nikdy sa to nezmení. No vždy pripomenula, že na nový domov sa už veľmi teší a iste tam budú spokojní. Už čoskoro to zistí na vlastnej koži.

Súvisiace články

Najčítanejšie