Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Už sa to hviezdnemu páru blíži! Supermodelka ukázala rastúce bruško!
Zdielať na

Už sa to hviezdnemu páru blíži! Supermodelka ukázala rastúce bruško!

Archívna reportáž

Hviezdny pár sa stane už čoskoro rodičmi, no napriek tomu bolo tehotenstvo takmer po väčšinu času zahalené rúškom tajomstva. Spevákovi zo skupiny One Direction a úspešnej modelke k utajeniu požehnaného stavu v neposlednom rade pomohla aj karanténa.

Modelka Gigi Hadidi (25) sa rozhodla svojich fanúšikov tesne pred pôrodom potešiť naozaj štýlovými fotkami s tehotenským bruškom. Kráska vyzerá aj napriek pokročilému tehotenstvo naozaj úchvatne a rastúce bruško a krásne obdobie, ktoré prežíva jej na kráse iba pridalo. Svedčí o tom aj smršť pozitívnych komentárov pod jej fotografiami na sociálnej sieti.

Iba pár týždňov pred pôrodom sa kráska s exotickými koreňmi nechala profesionálne nafotiť a decentné čierno-biele fotografie zavesila na svoj Instagram. Ako sa dalo očakávať, Gigino tehotenské bruško spôsobilo ošiaľ a podľa jeho veľkosti je jasné, že pôrod je už na spadnutie.

Prominentný pár sa rozišiel a zišiel niekoľkokrát, teraz ich vzťah čaká veľká výzva v podobe bábätka:

"Oslavujem tieto chvíle. Vážim si vašu lásku a blahoželania. Nikdy nezabudnem na tvorenie týchto špeciálnych fotiek spolu s mojimi priateľmi," píše pod fotkou budúca mamička a označila mimo iných aj dvojicu módnych fotografov, ktorí si hovoria Luigi a Iango. Fotografiu okamžite komentovalo množstvo známych tvárí a medzi nimi aj známe módne domy ako Tommy Hilfiger či Marc Jacobs. "Budem plakať. Si tá najkrajšia mama," napísala k fotke aj známa speváčka Dua Lipa a ováciami nešetrili ani jej kolegyne z modelingu Kaia Gerber či Adriana Lima.

Gigi prvýkrát zverejnila tehotenské fotky na Instagrame až tesne pred pôrodom:

Začiatky vzťahu modelky Gigi Hadid a jej partnera, 27-ročného Zayna Malika z chlapčenskej skupiny One Direction, sa datujú ešte k roku 2016. Pár sa od seba niekoľkokrát odlúčil a znovu navrátil, no ich láska sa napokon zhmotnila v tehotenstve a čoskoro svojho prvého spoločného privítajú na svete.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie