Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kolaps nad otcovým hrobom! Dominika Gottová prišla k hrobu aj s matkou
Zdielať na

Kolaps nad otcovým hrobom! Dominika Gottová prišla k hrobu aj s matkou

Archívna reportáž

Pred pár dňami by Karel Gott oslávil 81. narodeniny. Žiaľ, nedožil sa ich. Zomrel prvého októbra po ťažkej chorobe a zanechal po sebe státisíce žialiacich fanúšikov. No najmä, zronenú rodinu - tri matky jeho detí, štyri dcéry a dvoch vnukov.

Ako sa blížil dátum maestrových narodenín, bola v pohotovosti aj správa cintorína Malvazinky. Dobre spravili, ukázalo sa, že k hrobu skutočne prišlo mnoho ľudí, ktorí si chceli aspoň kvietkom, sviečkou, či jednoducho len chvíľkou ticha uctiť pamiatku zosnulého Karla Gotta.

V predvečer narodenín pribudol na hrobe veniec a odkaz od Kájovej najbližšej rodiny. Podpísané tam boli jeho tri dcéry a pochopiteľne, aj jeho manželka Ivana. Chýbalo však meno najstaršej dcéry.

Dominika plakala aj počas celej rozlúčky s jej otcom:

​Ako sa Dominika posťažovala, Ivana ju neoslovila, aby sa pridala k pozdravu otcovi. Hovorkyňa vdovy po maestrovi však odkázala, že Dominika absolútne nejaví záujem o rodinu a tak nevideli dôvod, aby ju oslovili. Tá to poprela a povedala, že aj tak chce ísť k hrobu až potom, čo záujem davov utíchne.

​Slovo aj splnila a k hrobu sa vybrala s mamou, 85-ročnou Antóniou Zacpalovou, fotky si môžete pozrieť TU. Pochopiteľne, neurobila to v tichosti a tak má Blesk.cz fotky aj svedectvo, že Dominika celú dobu plakala. Ako prvá položila kvet na hrob bývalého milenca pani Antónia, potom k hrobu pristúpila jej dcéra a ostala tam, na pokraji kolapsu od žiaľu, stáť desať minút. "V myšlienkach som s ním hovorila, potrebovala som mu toho veľa povedať. Ja tu cítim tú jeho energiu! Úplne ma to dostalo, cítila som, ako je so mnou," opísala svoje pocity Dominika. Snáď by bol Karel rád, že sa jeho dcéra pokúša dať svoj život do poriadku, hoci má pred sebou ešte dlhú cestu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie