Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Karel Gott by slávil narodeniny. Ivana prišla s veľkým PREKVAPENÍM, ale úplne odstrihla Dominiku!
Zdielať na

Karel Gott by slávil narodeniny. Ivana prišla s veľkým PREKVAPENÍM, ale úplne odstrihla Dominiku!

Archívna reportáž

Minulý rok o tomto čase prúdili k maestrovi Gottovi stovky a tisíce gratulácií. Síce mnohí tušili, že na tom nie je dobre, ale iste verili, že to nie sú jeho posledné narodeniny. Žiaľ, krásne jubileum bolo skutočne posledné. Tento rok je ale situácia veľmi podobná - ľudia chcú vzdať Gottovi hold, hoci aj len symbolicky.

Ivana Gottová už pár týždňov vopred kontaktovala správu cintorínu Malvazinky, že 14. júla zrejme budú môcť očakávať nával fanúšikov jej zosnulého manžela. Na situáciu sa pripravili, ešte v pondelok podvečer vyprázdnili celý priestor okolo hrobu Karla Gotta, odstránili stovky sviečok, ktoré stihli nanosiť fanúšikovia, píše portál Blesk.cz.

Naopak, pribudol tam odkaz od rodiny: "Drahý Kája, milovaný otecko a starý otecko, veľmi nám chýbaš, je tu bez Teba veľké prázdnu. Spomíname na Teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza". Už na prvý pohľad je jasné, že jedno meno tam chýba.

​Nedobré vzťahy medzi Ivanou a Dominikou sa zrejme odrazili aj tu. "Uctím si otecka počas týždňa, o spoločnej kytici som nevedela," povedala Dominika, čím potvrdila, že ju Ivana neoslovila, aby bola súčasťou odkazu jej otcovi. Zato si pani Gottová uctila všetkých fanúšikov, keď práve v tento deň zverejnila dojímavou video upútavku na film o jej manželovi.

Ivana sa pleskla po vrecku aj smerom k miestu posledného odpočinku jej manžela. Na vlastné náklady dala spraviť vodovodnú prípojku, ktorá v blízkosti hrobu chýbala. Ocenili to ostatné dni aj stovky ľudí, ktorí neustále prúdia k hrobu zosnulého maestra. Miesto sa zaplnilo kvetmi, sviečkami aj odkazmi, veľký veniec poslal aj prezident Miloš Zeman, no prišli aj Gottovi kamaráti. Situácia bude podobná zrejme ešte zopár dní okolo nedožitých 81. narodenín nesmrteľného Káju.

Súvisiace články

Najčítanejšie