Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialené peniaze! Dara ROLINS prezradila, KOĽKO mesačne zarába!
Zdielať na

Šialené peniaze! Dara ROLINS prezradila, KOĽKO mesačne zarába!

Archívna reportáž

Každému musí byť úplne jasné, že hviezda kalibru Dary Rolins iste nežije od výplaty k výplate. Tobôž, ak zarába už 40 rokov. No suma, ktorú zverejnila, je zrejme ďaleko aj od tých najodvážnejších tipov.

Darinka Rolincová začiatkom 80.rokov nemohla ani tušiť, čo ju čaká. Už vtedy síce bola najväčšia detská hviezda v Československu, no to sa mohlo dovŕšením puberty ľahko skončiť, ako u mnohých detských interpretov. Ale Darina Gombošová vedela, čo chce, a nehodlala šancu pustiť.

V 90. rokoch muselo mať všetko, čo chcelo byť úspešné, aspoň trochu nádych západu. A tak sa z Darinky stala Dara Rolins. Zmenila štýl, zapracovala na tanečných kreáciách a zrodila sa Dara, ako ju poznáme dnes.

Dara sa musí občas aj zastaviť:

​Hoci boli v jej kariére malé prestávky a chvíle odmlčania sa, nikdy to nebolo tak dlho, aby fanúšikovia zabudli. A keď prišli sociálne siete, Dara zaútočila aj tu plnou silou. Vyše polmilióna fanúšikov na Facebooku a takmer 650 tisíc na Instagrame sú už slušnou základňou na dobrý zárobok. Magazín Forbes ju zaradil medzi 10 najvplyvnejších celebrít v Česku a nepochybne rovnako je na tom aj na rodnom Slovensku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Vydáva vlastný diár, fotí kalendár, má vlastnú značku oblečenia, propaguje na sociálnych sieťach mnoho iných značiek, no najmä - stále chrlí piesne a koncertuje. A to si zaslúži odmenu. "Za normálnych, nepandemických okolností zarobím mesačne okolo 30 až 40 tisíc eur len za živé vystúpenia, teda koncerty a komerčné akcie. K tomu kontrakty z Instagramu," vyrazila v rozhovore pre Forbes Dara dych sumou, akú zarobia niektorí za päť rokov práce. Len zo spomenutého Instagramu jej plynú ďalšie desaťtisícové príjmy.

Ako ale dodala, nejde všetok zárobok len do jej vrecka. Platí pestúnke jej dcéry Laury, zamestnáva päť tanečníc, dvoch manažérov, účtovníčku a asistentku pre administratívu. Ešte stále ale ostáva speváčke obrovská suma, no niečo za niečo. "Daň je vysoká, a to život na zadnej sedačke auta. Sú to hodiny a hodiny na cestách. Som kočovník, regulárny kamionista. A vždy bojujem s tým, koľko času tam premárnim. Čo všetko som mohla spraviť. A najmä, ako veľa vecí sme si mohli povedať a prežiť s mojou dcérou Laurou, čo všetko som jej mohla ukázať. Tá zmes výčitiek ma ničí," priznáva Dara. Zatiaľ tento rozbehnutý stroj nevie zastaviť, no "nehodlá prežiť život na zadnom sedadle auta". Mieri vyššie, uvidíme, kam.

Súvisiace články

Najčítanejšie