Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neuveriteľné! Hviezdny pár utajil celé tehotenstvo, bábätko je už na svete!
Zdielať na

Neuveriteľné! Hviezdny pár utajil celé tehotenstvo, bábätko je už na svete!

Archívna reportáž

Mnohí celebritám nezávidia ich život pre stratu súkromia a otravných paparazzov. No občas sa ukáže, že to nie je až také zlé. Dokonca ani u hviezd prvej kategórie s celosvetovým dosahom. Ako inak si vysvetliť, že páru Justin Timberlake a Jessica Biel sa podarilo tajiť tehotenstvo celých deväť mesiacov.

Ešte prednedávnom to vyzeralo, že idylka sa po siedmych rokoch manželstva 39-ročného Justina Timberlakea a 38-ročnej Jessicy Biel definitívne vytratila. Spevák totiž pomerne okato flirtoval s hereckou kolegyňou Alishou Wainwright. Ospravedlnil sa, vysvetlil to aj alkoholom, verejne si sypal popol na hlavu a najmä - opäť verejne vyznal lásku svojej manželke.

Justin Timberlake už toľkokrát využil prítomnosť širokého publika na poďakovanie svojej manželke za všetko, čo do jeho života priniesla, že sa tým stal už povestný. Azda aj preto jeho nevhodné flirty jeho manželka neriešila nijako radikálne a manželstvo spokojne pokračovalo ďalej. Ale zjavne nielen to, píše portál Daily Mail.

Hviezdny pár mal svadbu v roku 2012:

​Onedlho oslávia osem rokov v zväzku manželskom a dopriali si skutočne krásny darček. Páru sa narodilo druhé dieťatko. K 5-ročnému synovi Silasovi pribudol začiatkom týždňa ďalší chlapček, ktorého meno je zatiaľ neznáme. Ani na sociálnej sieti nič nenaznačili, no teraz je už jasnejší Justinov príspevok spred dvoch dní: "Tento rok bude leto vyzerať trošku inak".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

TBT time machine. Summer’s gonna look a little different this year.

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake),

Hoci pod príspevkom pribudol komentár, ktorý tehotenstvo prezrádzal, aj tak je šokujúce, že sa tak známemu páru podarilo tehotenstvo utajiť. Nikto z ich blízkych sa radostným očakávaním nepochválil, nikomu sa nepodarilo ani odfotiť Jessicu s veľkým bruškom. Nepochybne za to môžu vďačiť aj pandémii a karanténe. Od marca totiž nepribudla žiadna fotka páru a tak si mohli užívať tehotenstvo v úplnej anonymite.

Súvisiace články

Najčítanejšie