Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
VIDEO: Monica a Rachel vyrazili fanúšikom dych! TOTO spravili svojim psom!
Zdielať na

VIDEO: Monica a Rachel vyrazili fanúšikom dych! TOTO spravili svojim psom!

Archívna reportáž

Niektoré priateľstvá pretrvajú roky. Od chvíle, keď sa zoznámila šestica kamarátov pri prvej klapke seriálu Priatelia ubehlo už nekonečných 26 rokov. No viac či menej, ale predsa len si všetci hlavní aktéri zachovali dobré vzťahy.

Zjavné je to najmä v prípade 56-ročnej Courteney Cox a 51-ročnej Jennifer Aniston. Tieto dve si evidentne majú stále čo povedať. Možno to bude aj spoločným druhom humoru, o čom presvedčili pri ostatnom príspevku na Instagrame.

​Spojené štáty americké koronavírus totálne ochromil. Takmer štyri milióny nakazených a vyše 140 tisíc mŕtvych, to sú čísla, ktoré s ľuďmi poriadne zamávali. Po čase dokonca aj prezident Trump pochopil, že minimálne rúško môže byť cesta, ako znížiť riziko nákazy.

Monica mala v seriáli najbližšie k Chandlerovi:

Courteney a Jennifer, alias Monica a Rachel, dotiahli nosenie rúšok do dokonalosti. Nasadili ich totiž aj svojim psom. Na fotke to chvíľu chlpáči vydržali, úplne iná situácia ale nastala, keď interakciu psíkov nakrúcala Courteney video.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Akoby jeden psík presviedčal druhého, že si má rúško predsa len nasadiť. Ten ale tvrdohlavo odmieta. No v momente, ako psík rúško pustí, po ňom ten druhý skočí a chytí ho do papule. To už ale malý agigátor vyskakuje zo zadu a seriálová Monica si neodpustila komentár, povedaný akoby psíkom: "Ešte nikdy si ma viac nepriťahovala". Na "erotickej" zvieracej chvíľke sa zjavne herečky dobre bavili, keď pocítili túžbu podeliť sa so svetom.

Súvisiace články

Najčítanejšie