Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rozvod Gottovej mladšej dcéry pod vplyvom Ivany?! TOTO je reakcia čoskoro exmanžela!
Zdielať na

Rozvod Gottovej mladšej dcéry pod vplyvom Ivany?! TOTO je reakcia čoskoro exmanžela!

Archívna reportáž

Už od jesene má podanú žiadosť o rozvod najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika. Jej fínskeho manžela Kája nikdy nemal veľmi v obľube, a tak by sa zrejme jej rozhodnutiu potešil. No u mladšej dcéry Lucie by ho to asi skôr zarmútilo. Bol to totiž práve on, kto ju priviedol k oltáru.

Mladšia dcéra zosnulého maestra, 33-ročná Lucie Kovaříková, sa prekvapivo po 13 rokoch manželstva rozvádza. Nemilá udalosť vyplávala na povrch vďaka odkazu na venci venovanom pamiatke nedožitých 81. narodenín Karla Gotta. Meno Luciinho manžela tam totiž nečakane chýbalo, píše portál Blesk.cz.

Po priamej otázke Lucie, ktorá sa živí ako predavačka, priznala, že manželstvo s kuchárom Janom je na konci. Opäť sa ale ozvala Dominika, ktorá prišla s prekvapivým tvrdením.

Lucie nechýbala ani na omši za jej otca:

​Vraj v rozvode Lucii a Honzu má prsty Ivana Gottová, s ktorou si Dominika zjavne nevie prísť na meno. "Keď som sa v decembri vrátila do Česka, tak mi Luckin Honza písal, či sa neuvidíme, že by bol rád, keby som prišla. Posťažoval sa pritom, že je Lucka dosť pod vplyvom Ivany a majú preto doma problémy," tvrdila Blesku 46-ročná Dominika.

Vzácny moment stretnutia všetkých Karlových dcér a jeho manželky minulý rok na počesť maestrovho jubilea:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Další krásné narozeninové setkání.❤️#happyfamily

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Ivana nechala toto tvrdenie bez odozvy, no Honza neostal ticho. "Chcel by som dementovať správy, že Ivana Gottová by mala akýkoľvek vplyv na náš rozvod. Vzniknutá situácia je pre všetkých v úzkom rodinnom kruhu ťažkým obdobím. V prvom rade ide o našich synov Jana a Vojtu," povedal Honza. Zároveň potvrdil, že rozchod prebehol pokojne a s Luciou si všetko dohodli k spokojnosti oboch strán. "Manželka už dlhšiu dobu vedie svoj vlastný život s novým partnerom, čo vyvracia akýkoľvek vplyv Ivany Gottovej na našom rozvode,“ dodal Honza a zaželal čoskoro exmanželke v živote len to najlepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie