Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reči o rozvode a zrazu TAKÉTO krásne vyznanie?! Speváčka skutočne prekvapila!
Zdielať na

Reči o rozvode a zrazu TAKÉTO krásne vyznanie?! Speváčka skutočne prekvapila!

Archívna reportáž

Sú manželmi už takmer 15 rokov, no ani zďaleka to nie je prechádzka ružovou záhradou. Bolo neobvyklé a hodné divokej Pink už to, že to bola práve ona, kto v tomto vzťahu žiadal o ruku. Carey Hart povedal "áno" a pár za tie roky priviedol na svet dve deti, majú dcéru a syna.

Dvaja podobne naladení ľudia, nezviazaní konvenciami, žijúci príťažlivé životy v materiálnom blahobyte. A predsa to ani zďaleka nie je medzi 40-ročnou speváčkou Pink a jej o päť rokov starším manželom Careyom idylka.

Môže za to práve motocyklový pretekár, ktorý manželstvo navždy poznačil neverou. Nasledoval rozchod, no odlúčenie netrvalo dlho a pár si k sebe opäť našiel cestu.

Pink miluje svoje deti nadovšetko a snaží sa žiť obyčajný život mamy:

​Pink odpustila a aj pre deti, ktoré majú otca veľmi rady, s Careyom pokračujú v manželstvo. No ako prednedávnom priznala, je to tŕnistá cesta. Jediné, vďaka čomu ešte dokážu fungovať, je vraj párová terapia. Obaja ale zjavne majú záujem manželstvo zachovať, nakoľko k psychoterapeutovi dlhodobo poctivo chodia.

Hoci visí nad manželstvom neustále hrozba rozvodu, Pink prišla s krásnym vyznaním. Narodeninové prianie svedčí skôr o veľkej láske, ako o kríze. "Stále si pamätám na tvoje 27. narodeniny. Si teraz o toľko lepší. Dúfam, že tento rok bude tvoj najšťastnejší. Zaslúžiš si to najlepšie, tvoje deti ťa velebia a ja som za teba vďačná takmer každý deň," napísala na Instagram. V slove "takmer" cítiť, že to nie je non stop ideálne, no napokon, ktoré manželstvo je. Podstatné je, že zjavne obaja na vzťahu stále neprestávajú pracovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie