Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ide do tuhého! Jágr len prednedávnom priznal priateľku a rovno zakladá rodinu?!
Zdielať na

Ide do tuhého! Jágr len prednedávnom priznal priateľku a rovno zakladá rodinu?!

Archívna reportáž

Azda najžiadanejší starý mládenec v Česku už možno onedlho starým mládencom nebude. Len prednedávnom sa prvýkrát na verejnosti objavil s novou láskou a podľa všetkého je to už skutočne tá pravá.

Po boku českého hokejového boha je aktuálne 26-ročná Dominika, ktorú už predstavil aj rodine. Vraj zavládlo veľké nadšenie a robia si nádeje, že 48-ročný Jaromír Jágr si konečne založí vlastnú rodinu.

Dominika a Jarda sa poznajú zhruba štyri mesiace, ale zrejme to stačí na to, aby už prišli na rad aj reči o bábätku. Aspoň to tvrdí pre Blesk Jágrova neter, blogerka Pavlína.

Jágr je historicky jednou z najväčších hviezd NHL:

​Instagramová influencerka sa vyjadrila, že je to medzi jej strýkom a jeho novou priateľkou vážne. "Boli sme na spoločnej večeri, ja, môj priateľ a strýko so svojou priateľkou, ktorú nám tam predstavil. Je to skvelé dievča a strýko je šťastný. Verím, že mu to už konečne vyjde a toto je tá pravá," povedala 30-ročná Pavlína.

Pavlína so svojou láskou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

two years ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Pavlina Jagrova (@pavlinajagrova),

Aj Jardova neter je zamilovaná, s priateľom sú spolu dva roky a tiež už prišla reč na bábätko. Bola si istá, že do toho pôjdu skôr, ako jej strýko, no už si tak istá nie je. "No, možno bude napokon strýko rýchlejší," povedala so smiechom Pavlína. Po plejáde najkrajších celebrít a modeliek a naposledy tanečnici pri tyči, si našiel Jarda opäť modelku, čo ale asi nikoho neprekvapuje. Otázkou už je len to, či si získala aj jeho mamu, je totiž známe, že Jaromír je jednoducho stále jej "synáčik". 

Súvisiace články

Najčítanejšie