Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Idylka sa nekoná! Lucinkin otec chce Bohuša Matuša ZABIŤ!
Zdielať na

Idylka sa nekoná! Lucinkin otec chce Bohuša Matuša ZABIŤ!

Zdroj: Facebook

Ešte pred pár dňami tvrdil český muzikálový spevák, že aj v rodine jeho 17-ročnej Lucky panuje nadšenie z príchodu bábätka. Síce zdôraznil, že radosť má byť najmä na strane potenciálnej svokry, no neprezradil, ako veľmi zle to prijal jeho nádejný svokor.

Iskra preskočila ešte keď mala Lucinka len 14 rokov. To sa ale o 29 rokov starší Bohuš Matuš zaprisahával, že je to len platonické. Fyzické naplnenie vraj nastalo až keď mala stredoškoláčka 16 rokov. Netrvalo dlho a z milencov budú onedlho rodičia.

Ešte minulý rok tvrdil Matuš, že bábätko by síce Lucinka chcela, no on to zatiaľ neplánuje. Ako o dieťatko sa podľa vlastných slov staral o ňu.

Tento rozhovor o vzťahu poskytol pred 5 mesiacmi pre portál Extra.cz, vtedy tvrdil, že bábätko ešte iste nie je v pláne:

Začiatkom tohto roka prišiel s ešte šokujúcejším vyjadrením. Vraj zo vzťahu nič nebude, žiadna svadba, ani bábätko, všetko bola len hra. No krátko na to Lucinka evidentne otehotnela, keďže už je v 20 týždni, teda v polovici gravidity. "Mamička bola šťastná, aj ocko. Je veľmi chorý a je rád, že sa dožije vnuka," hovoril o pocitoch svojich rodičov pre iDnes.cz Matuš.

​No zjavne na druhej strane to až také dokonalé nie je. "Jej otecko volal Lucinke a kričal do telefónu, že ma zabije a podobne," opísal Matuš uveriteľnú reakciu otca, ktorý je rovnako starý ako priateľ jeho dcéry. No spevák sa to snaží zľahčiť. "Neskôr povedal, že si robil žarty. Je to skvelý chlap a miluje deti. Lucinka má brata, ktorý má ročné dieťa, tak bude v rodine ďalšie bábätko," idealizuje si stav nastávajúci otec.

No veľa sympatií si u budúcich svokrovcov nezíska zrejme ani "záluskom" na ich rodinnú vilu.  "Najradšej by sme sa, samozrejme, presťahovali k rodičom Lucinky, ktorí majú vilu za 25 miliónov. Ale to je len taký milý pokus o vtip. Ja od nikoho nič nechcem," tvrdí Matuš, no jeho vtipkovanie o nehnuteľnosti svokrovcov veľmi zábavné nie je, zrejme najmä pre nich. Matuš s Lucinkou sa musia uspokojiť s prenajatým bytom, kam im chodí dvakrát týždenne upratovať spevákova mama.

Súvisiace články

Najčítanejšie