Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Boj o život! Hviezda zo seriálu Dva a pol chlapa je na JIS napojená na prístroje!
Zdielať na

Boj o život! Hviezda zo seriálu Dva a pol chlapa je na JIS napojená na prístroje!

Archívna reportáž

Vo vážnom stave sa na jednotke intenzívnej starostlivosti ocitla americká herečka s jedinečným zjavom a ešte jedinečnejšími seriálovými rolami, neprehliadnuteľná Conchata Ferrell. Predstaviteľka kruto vtipnej Berty z mega úspešného seriálu Dva a pol chlapa bojuje o život.

Conchata Ferrell prekonala masívny srdcový infarkt, píše portál TMZ.com. Aktuálne je na jednotke intenzívnej starostlivosti napojená na dýchací prístroj, no údajne je v stabilizovanom stave, informoval médiá jej manžel.

Na jednotke intenzívnej starostlivosti ležala 77-ročná Conchata pred časom pre vážnu infekciu, s ktorou bojovala od začiatku roka, viac ako mesiac v zariadení pre dlhodobo chorých.

Pozrite si výber najlepších scénok Berty z Dva a pol chlapa:

Počas toho utrpela masívny srdcový infarkt, ktorý trval podľa slov jej manžela takmer 10 minút. Okrem pomoci dýchacieho prístroja musí navyše aktuálne absolvovať aj dialýzu. "Nemôžeme spraviť nič pre to, aby sme to urýchlili. Dúfame v to najlepšie," vyjadril sa jej manžel Arnie Anderson.

Ten svoju manželku, s ktorou sú spolu 34 rokov, nemôže ísť pre koronavírus ani navštíviť. Ľudia a kolegovia vyjadrujú herečke, ktorá sa prednedávnom ukázala aj v seriáli Ranč, opäť po boku Ashtona Kutchera, podporu aspoň cez sociálne siete. Anderson upresnil, že jeho manželka nemá koronavírus.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie