Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Byt Bohuša Matuša a Lucinky mení farbu! Už totiž VEDIA, akého pohlavia bude bábätko!
Zdielať na

Byt Bohuša Matuša a Lucinky mení farbu! Už totiž VEDIA, akého pohlavia bude bábätko!

Zdroj: Facebook/Bohuš Matuš

Ešte pred rokom tvrdil český muzikálový spevák Bohuš Matuš (46), že so svojou mladučkou priateľkou, v tom čase šestnásťročnou Lucinkou majú čisto platonický vzťah a k intímnemu zblíženiu ešte neprišlo. Pred pár dňami preto mnohých prekvapila správa, že Lucinka (17) je už v dvadsiatom týždni tehotenstva. Dokonca už poznajú aj pohlavie ich spoločného bábätka!

Ani takmer tridsaťročný vekový rozdiel nestál v ceste za šťastím českému spevákovi Bohušovi Matušovi, ktorý so svojou nedospelou priateľkou pred pár dňami oznámil svetu radostnú novinku. Už v decembri sa z nich stanú rodičia malého dieťatka. Izbičku môžu ladiť do ružova, Bohuš totiž nebude mať doma už iba iba jedno, ale rovno dve dievčatká.

Muzikálový herec a spevák Bohuš Matuš sa s Lucinkou spoznal na jednom zo svojich vystúpení, keď k nemu odvážne štrnásťročné dievča po predstavení pristúpilo a vyznalo sa z nesmierneho obdivu k jeho osobe. Bohuša odvaha a nevinnosť mladého dievčaťa oslovili natoľko, že takmer okamžite vytvorili pár. Dnes sú to už dva roky, čo sú spolu a už sa tešia z príchodu svojho prvého potomka.

Vypočujte si pieseň To je láska od Bohuša Matuša:

"Už dlhšie vieme, že to bude dievčatko. Nechcel som to prepáliť, nech máme aspoň nejaké tajomstvo, ale potom som sa niekde omylom preriekol. Veľmi sa teším, a je mi jedno, či by sme s Luckou mali chlapca alebo dievčatko," prezradil pre český portál Extra.cz natešený spevák.

​Jeho partnerka po zanechaní štúdia na strednej škole momentálne rieši iba také starosti, aký odtieň ružovej v ich domácnosti ešte chýba. "Lucinka už behá po obchodoch a nakupuje oblečenie a výbavičku. Už máme byt plný ružovej farby," dodal Bohuš, ktorý malej dcérke už v brušku pravidelne spieva, na čo bábätko reaguje podľa jeho slov kopaním. Na svoju novú životnú úlohu sa spevák nesmierne teší a o Lucinku sa stará veľmi svedomito, aby sa vyhli komplikáciám a obe jeho dievčatá boli zdravé a spokojné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie