Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Smutná udalosť tesne pred pôrodom! Katy Perry ponúka tisíce za pomoc!
Zdielať na

Smutná udalosť tesne pred pôrodom! Katy Perry ponúka tisíce za pomoc!

Archívna reportáž

Tehotnú Katy Perry osud skúšal, keď počas tehotenstva prišla o jednu z najmilovanejších bytostí, svoju starú mamu Pearl Ann. Strata blízkeho človeka počas tak citlivého obdobia je obzvlášť stresujúca udalosť. Nehovoriac o tom, že speváčkine tehotenstvo poznačila aj svetová koronakríza, ktorá najmä v USA nadobudla desivé rozmery. A v týchto dňoch, tesne pre pôrodom, zastihol speváčku ďalší šok.

Speváčka Katy Perry (35) a je manžel Orlando Bloom (43) boli nedávno videní v uliciach Kalifornie, ako na verejných priestranstvách lepia plagáty s podobizňou ich milovaného pudlíka Mightyho. Ten sa mal stratiť už pred troma dňami, no ani po pátraní v miestnych útulkoch neboli jeho zronení majitelia úspešní. Za bezpečné navrátenie svojho psíka odmenia nálezcu slušným balíkom peňazí.;

​Katy aj jej snúbenec trávia podľa informácií portálu Daily Mail tieto horúce dni v uliciach Kalifornie hľadaním svojho domáceho miláčika, mini pudlíka menom Mighty. Pátraciu akciu si rozdelili, a tak hľadá každý zvlášť v iných končinách ich susedstva. Zábery z ich pátracej akcie si môžete pozrieť v galérii TU.

Katin milovaný psík si zahral aj vo videoklipe k piesni Small Talk:

Katy sa vybrala v širokých farebných šatách do neďalekých potravín, aby vylepila podobizeň drobného chlpáča prichádzajúcim zákazníkom čo najviac na oči. Orlando zas lepil plagáty po stĺpoch verejného osvetlenia a osobne sa prihováral ľudom, či malého Mightyho nevideli.

O pátraní po štvrtohornom miláčikovi informoval svojich fanúšikov Orlando aj na Instragrame:

Obaja však svorne dodržovali nariadenia a tváre im zdobili ochranné masky, keďže priebeh pandémie je v Spojených štátoch ešte stále veľmi vážny a pomalý. Speváčka by mala svoje dieťatko porodiť už o pár dní, no napriek tomu je veľmi aktívna a neváha hľadať svojho psíka aj v poslednom štádiu tehotenstva.

​Katy Perry už v minulosti dokázala, že má ohromný cit k štvornohým miláčikom, keď si oboch svojich psíkov, pudlíka Mightyho a na vlas podobného pudlíka menom Nugget, adoptovala z útulku. Všetci pevne veria, že psík sa nájde a najmä, že speváčka v pokoji a zdraví privedie na svet zdravé dievčatko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie