Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To je ale rozkošná buchtička! Gáborík ukázal svoju Bellu pri relaxe vo vírivke
Zdielať na

To je ale rozkošná buchtička! Gáborík ukázal svoju Bellu pri relaxe vo vírivke

Archívna reportáž

Malá Bella Gáboríková oslávi o pár dní "dvojmesačniny". So svojimi rodičmi si užíva idylku letných dní - kočíkovanie, výlety a najnovšie aj čľapkanie vo vírivke.

Gáboríkovci svoju dcérku veľmi neukazovali, no zdá sa, že začínajú poľavovať a nadšeným fanúšikom aspoň občas svoj najväčší poklad ukážu. Zdá sa, že Ivana "čapuje smotanu", ako sa hovorí o výdatnom dojčení. Malá Bella totiž skutočne rastie ako z vody.

Podľa najnovšieho príspevku hrdého otecka Mariána je to doslova "z vody". Aj Bella si môže užívať luxus vily jej rodičov, ku ktorému patrí aj nerezová vírivka.

Šťastnejší už snáď Gáboríkovci byť ani nemôžu:

​Rozjarený Gáborík hrdo ukázal dcérku len v plienke. "Malá Bella si dáva pred spaním trošku znak," okomentoval vtipne štýl plávania, či skôr polohu, v akej držal svoje bábätko. Privykať deti na vodu už od malička je nepochybne dobrá cesta, ako z nich spraviť čo najskôr šikovných a odvážnych plavcov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bella’s doing lil backstroke before bedtime❤️

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Gáboríkovci majú vo svojej luxusnej vile v Trenčíne aj plavecký bazén, Bella teda rozhodne bude mať kde trénovať, ak by ju voda chytila. Vyzerá, že aj sily bude mať dosť. Ako si pred pár dňami povzdychla Ivana, jej dcérka rastie ako z vody a hoci len teraz bude mať dva mesiace, oblečenie už nosí vo veľkosti pre trojmesačné deti. Zjavne sa jej dostáva tej najlepšej starostlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie