Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcéram Karla Gotta šťastie v láske nepraje! Ďalší rozvod!
Zdielať na

Dcéram Karla Gotta šťastie v láske nepraje! Ďalší rozvod!

Archívna reportáž

Dve staršie dcéry zosnulého českého slávika sa zjavne nenarodili práve pod šťastnou hviezdou, čo sa manželstva týka. Staršia Dominika zbiera odvahu na blížiaci sa rozvod a mladšia Lucie (33) práve jedno rozvodové konanie ukončila. Po dvanástich rokoch od svadby s manželom Janom, na ktorej ju doviedol pred oltár sám hrdý otec Karel Gott, sa Lucie rozviedla.

Lucie Kovaříková, dcéra českého Slávika, ktorá o pozornosť médii nikdy veľmi nestála, sa po dvanástich rokoch manželstva rozvádza.V jej živote je už údajne aj nový muž a bývalý manžel sa zo spoločného obydlia stihol odsťahovať. Deti ostávajú síce v starostlivosti ich mamy, no Jan sa presťahoval do neďalekej štvrte, aby mohol svojich synov kedykoľvek vídať.

Lucie o príčinách rozvodu príliš hovoriť nechcela, no naznačila, že odlúčenie bolo výsledkom vzájomnej dohody a dráma sa na súde nekonala. "S manželom sme dospeli k rozhodnutiu o rozchode, keďže obaja máme svoj samostatný život. Na všetkom sme sa dohodli, idem nám predovšetkým o to, aby túto situáciu zvládli najmä deti," prezradila portálu Blesk.cz dcéra maestra, ktorá po rozvode ostáva bývať v pražskom byte po slávnom otcovi spolu s dvomi synmi, desaťročným Vojtom a o dva roky mladším Honzom.

Lucie sa naposledy verejne ukázala na omši za svojho otca na jeseň v roku 2019 v pražskej katedrále sv. Víta:

​Jej slová potvrdil viac-menej aj bývalý manžel, Jan Kovařík, ktorý sa živí v neďalekej reštaurácii ako kuchár. "S Luckou sme sa dohodli, že chlapcov uvidím, kedykoľvek budem chcieť. Preto som si prenajal nový byt blízko. Môžu odo mňa chodiť rovno do školy," načrtá svoje porozvodové plány, no na tému nového partnera jeho bývalej manželky, zaryto mlčí. "Nesmiem o tom hovoriť," odsekne krátko. Fotky Lucie a jej rodiny si môžete pozrieť v galérii TU.

​Susedia z pražskej štvrte Košíře sú však na slovo o niečo veľkorysejší a svoje územie si kvôli prípadným neželaným návštevníkom v podobe zlodejov strážia. Tak im neuniklo, že Luciu často navštevuje tajomný muž v taxíku. "Jazdí sem občas nejaký nový pán taxíkom," tvrdia susedia. Podľa informácií z okolia páru by malo ísť o muža približne o päť rokov mladšieho ako je Lucia a je viac než pravdepodobné, že románik už má dlhšie trvanie. Napokon sama Lucia priznala, že s Janom majú samostatné životy, a ona ten svoj už po rozvode nemusí vôbec skrývať.

Súvisiace články

Najčítanejšie