Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Šialená situácia! Moderátorke vypadol zub v priamom prenose, TAKTO sa zachovala!
Zdielať na

Šialená situácia! Moderátorke vypadol zub v priamom prenose, TAKTO sa zachovala!

Zdroj: youtube/print screen

Profesionála spozná človek tak, že aj v tých najnečakanejších situáciách dokáže reagovať s chladnou hlavou. Sú takí borci, ktorí dokážu dohrať zápas aj so zlomeninou, ale sú aj také frajerky, ktoré dočítajú správu pred zrakom celého národa s vypadnutým zubom. Ako ukrajinská moderátorka spravodajstva Marichka Padalko.

Obľúbená ukrajinská moderátorka je hviezdou spravodajstva už 25 rokov. Predtým pracovala v športovej redakcii, neskôr sa presunula do hlavných správ. A ukázalo sa, že televízia TSN má v 44-ročnej Marichke Padalko skutočnú profesionálnu hviezdu.

K priam neuveriteľnej situácii prišlo v stredajšom rannom vysielaní. Počas toho, ako Padalko čítala správu sa jej uvoľnila zubná náhrada. Konkrétne horná jednotka. Okamžite, ako pocítila, že niečo nie je v poriadku, na pár sekúnd si dlaňou prekryla ústa, zub vzala a správu dočítala, akoby sa nič nestalo.

Vďaka duchaprítomnosti a absolútne chladnokrvnej reakcii si vyslúžila celosvetovú slávu. "Nová sláva prišla z ničoho nič, ako aj obrovská podpora. Áno, skutočne som dnes v živom vysielaní stratila časť predného zubu. Je to pravdepodobne moja najzaujímavejšia skúsenosť za 20 rokov. Živé vysielanie je úžasné, lebo je nepredvídateľné," napísala Marichka na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Нова "слава" прийшла звідки не чекали .... і підтримка теж?. Так, в мене справді сьогодні під час прямого ефіру ТСН о 9:00 випала частина переднього зуба). Це, напевно, найкурйозніший мій досвід за двадцять років роботи ведучою. Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний. Так, в 2013 я вперше прямо в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка? на протесті під Київрадою, а кілька років тому мою ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії @snidanok Цього разу моя колега @nata_goncharova мені написала, мовляв, "ти так зреагувала, ніби ти щодня губиш зуби?". Ні, не щодня?. Просто саме зараз я вирішила виправити ту прикрість, яка сталася понад десять тому. В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося... Чесно кажучи, думала, що інцидент пройде непоміченим. Саме цей епізод свідомо не виклали на YouTube канал ТСН. Але ми недооцінили уважність наших глядачів. Блогерка @ekulka виклала це в своєму профілі, і .... понеслося по всіх виданнях, і не лише українських. В усій цій історії мене особисто вразила та кількість підтримки, яку я отримала) - і в коментарях, і в особистих повідомленнях. Друзі, велике Вам спасибі❤️))). В будь-якій ситуації зберігаємо спокій? Завтра вранці побачимось? в @tsnua

Príspevok, ktorý zdieľa Марічка Падалко (@marichkapadalko),

O zub prišla už pred 10 rokmi, keď jej malú dcéru zaujal kovový budík a nechtiac ním treskla svoju spiacu matku. Následkom bola odlomená polovica zubu. Kým doteraz mala Padalko len dočasné náhrady, aktuálne sa rozhodla pre trvalú náhradu, zatiaľ dostala od lekára protézu. A tá zradila. NO za reakciu si vyslúžila pochvalu aj od kolegov. "Moja kolegyňa mi povedala, že som zareagovala tak, akoby som strácala zuby každý deň. Nuž, každý deň veru nie," napísala so smajlíkom.

Dodala, že v živote sa už v živom vysielaní ocitla v podobných nečakaných situáciách, ako napríklad keď jej začal pes v "živáku" oblizovať nohu, alebo uvidela zábery, v ktorých práve jej manžela zatýkali pri protestoch v Kyjeve. Vždy si udržala chladnú hlavu, no zrejme najväčšiu slávu jej priniesol až vypadnutý zub. Je to jasné aj z rekordného počtu srdiečok pri videu na jej Instagrame, aj z pochvalných reakcií ľudí. Nepochybne sa to ale iste nebude chcieť zopakovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie