Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Čaká Meghan druhé dieťa?! TOTO má byť dôkaz!
Zdielať na

Čaká Meghan druhé dieťa?! TOTO má byť dôkaz!

Archívna reportáž

Malý Archie má už 15 mesiacov, to je vek, keď sa mnohí rodičia vítajú druhé bábätko, alebo sa o neho aspoň pokúšajú. Harry a Meghan si zariadili nový život bez stresu kráľovských povinností, preto by im nič nebránilo v tom, aby sa ich rodina rozšírila.

Nový život na novom mieste, v kraji večného leta, v mega luxusnej vile a bez akýchkoľvek starostí. Aké ideálnejšie podmienky na príchod druhého bábätka by už mohli Harry a Meghan mať.

Pred pár dňami ich paparazzovia odfotili, ako Meghan odchádza od zubára, v ruke totiž držala potreby na hygienu ústnej dutiny. To by samotné ešte nebolo také podozrivé, ak by k tomu tak trošku neprispela aj samotná vojvodkyňa.

Okolo jej prvého tehotenstva bolo obrovské "haló":

​Kým obvykle si Meghan oblieka úzke šaty, ktoré zdôraznia jej štíhlu siluetu, teraz sa rozhodla pre absolútne voľné, pohodlné ľanové šaty a k nim ešte pohodlnejšie balerínky. A tie by sa pokojne dali nazvať aj tehotenskými. Kontrola u zubára sa v úvode tehotenstva vyslovene odporúča a tak táto kombinácia dala okamžite voľný priebeh všemožným špekuláciám. Najnovšie fotky Meghan nájdete TU.

Prvé tehotenstvo tajila Meghan pred celým svetom, aj pred kráľovskou rodinou do tretieho mesiaca, čo sa aj obvykle odporúča pre riziká prvého trimestra. Poučená z obrovského tlaku, ktorý následne vznikol a v podstate už nepoľavil, by azda nádejná mamička v tomto prípade mlčala ešte dlhšie. V tejto chvíli tak neostáva nič iné, ako ešte aspoň mesiac - dva počkať, keď už by sa bruško nedalo skryť.

Súvisiace články

Najčítanejšie