Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželia Brzobohatý a Kuchařová prekvapujú: Bielu milenku zdieľame spoločne!
Zdielať na

Manželia Brzobohatý a Kuchařová prekvapujú: Bielu milenku zdieľame spoločne!

Archívna reportáž

Na pohľad dokonalý manželský pár má aj svoje slabé stránky. Obaja sa radi oddávajú zmyselným pôžitkom z dobrého jedla, no to nie je zadarmo. Kým na Taťáne apetít ani nevidno, jej manžel Ondrej Brzobohatý je za svoje chute trestaný nejakým tým tukovým vankúšikom navyše. Nedávno prezradil, prečo iba jeden z nich za svoje pôžitky pyká a tiež, ktorá potravina spôsobuje nekontrolovateľné priberanie.

Počas karantény si mnohí ľudia nielen oddýchli od práce a povinností, no s neobmedzeným voľným časom sa častejšie púšťali aj do chladničkových dobrodružstiev a gaučových posedení. Aj Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová zdieľajú spoločný zmysel pre dobré jedlo, no jedna z najkrajších žien tejto planéty si každý "prehrešok" poctivo oddrie pri behu. Ondrejova pohodlnosť je však silnejšia a tak sa musí zbaviť kíl tým najväčším trestom - musí si odoprieť to, čo má tak rád.

Multitaletovaný umelec zo slávnej rodiny bojuje s kilami navyše cestou prísnej diéty, ktorá spočíva aj v tom, že sa musí vzdať svojho milovaného pôžitku v podobe tekutého chlebíka, poctivého pivka. "Chudnutie podla Ondřeja Brzobohatého znamená toľko nežrať. Neprejedať sa a vynechať pivo, pretože pivo mi hneď urobí takúto tvár a ide to všade možne. Takže som vynechal chmeľ a na večer proste už nebola biela milenka, teda chladnička," prezradil sympatický spevák, herec, hudobný skladateľ, muzikant a moderátor v jednom pre portál iDnes.

Ondrej Brzobohatý je miláčikom publika, nielen pre svoj sympatický vzhľad, ale aj pre jeho umelecké kvality:

​Ondrej s hrdosťou priznáva, že zatiaľ sa mu celkom darí a tukové vankúšiky sa každým dňom pomaly rozplývajú. "Ale je pravda, že keď bola kríza a vychádzali na povrch všetky tie apokalyptické scenáre, tak jedného z nich som sa chytil v zmysle, že poďme všetko zožrať, možno to už čoskoro nebude možné," priznáva svoje myšlienkové pochody Ondrej. Jeho krásna manželka Taťána, ktorá sa v roku 2006 stala najkrajšou ženou sveta podľa poroty na prestížnej súťaži Miss World, sa podľa jeho slov nemusí nijak výraznejšie obmedzovať. "Taťána veľa cvičí a športuje, chodí behať. Ja si však myslím, že behanie je pre zlodejov, mňa to nebaví," vtipkuje herec známy aj z filmu Dievča za zrkadlom (2019).

Ondrejova manželka Taťána si momentálne užíva čas pri mori, vďaka športu sa v jedle a pití nemusí výraznejšie obmedzovať. Figúru ma naozaj ukážkovú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Sea, #sun, #sailing! ⛵️???? #happysummer #holiday

Príspevok, ktorý zdieľa Taťána Gregor Brzobohatá (@tatianagbrzobohata),

Podľa Ondreja majú v spoločnom priberaní záľubu, spoločne dokážu totiž aj chudnúť. "Bielu milenku zdieľame spoločne, spolu priberáme a spoločne aj chudneme. V tomto sme fakt parťáci," spokojne hodnotí spoločné zvyky so svojou manželkou Ondrej Brzobohatý. Sympatická dvojica teda očividne neberie pár kíl navyše nejak tragicky a ich zhadzovanie riešia skôr formou zábavy a spoločnej aktivity.

Súvisiace články

Najčítanejšie