Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tehotná Katy Perry už ide do finále! V plavkách ukázala obrovské bruško aj poprsie!
Zdielať na

Tehotná Katy Perry už ide do finále! V plavkách ukázala obrovské bruško aj poprsie!

Zdroj: Instagram/KP

Každým dňom sa už prihlási očakávané bábatko hviezdneho páru, speváčky Katy Perry a herca Orlanda Blooma. Budúca mama si však z toho ťažkú hlavu nerobí a užíva si príjemné slnečné dni pri vode. Kým otecko balansuje na hladine mora na surfe, Katy sa spolu s rovnako tehotnou kamarátkou opatrne čľapkajú pri brehu. No zábery kyprej speváčky v plavkách prezrádzajú, že pôrod je už skutočne za dverami.

Americká speváčka Katy Perry bola vždy z tých dám šoubiznisu, ktoré nemali problém ukázať svoju tvár nenalíčenú, či sa odfotiť v nie práve najdokonalejších pózach. A nemá problém ani nasúkať sa v deviatom mesiaci tehotenstva  do plaviek a radostne si začľapkať vo vode, píše portál Daily Mail. Spolu s Orlandom sú si asi plne plne vedomí toho, že najbližšie mesiace budú mať iné starosti a dovolenku vo dvojici si už dlho neužijú.

Katy Perry robila na pláži spoločnosť neznáma žena, ktorá je však zhruba v rovnakom štádiu tehotenstva, a tak si mali dievčatá iste čo povedať. Okrem rečnenia si síce chcela speváčka hitu Fireworks oddýchnuť pozorovaním podvodného sveta, no veterné počasie je príliš neprialo. Navyše, vlnobitie bolo pre obe dámy isto nepríjemné, a tak dávali tehotné kamarátky na seba navzájom pozor. Fotky zo speváčkinho výletu pri mori v poslednom mesiaci tehotenstva si môžete pozrieť v galérii TU.

Katy Perry je, zdá sa, dievča do voza aj do koča. Takto v minulosti prekvapila svadobčanov v hoteli, kde bývala:

​Avšak pozornému oku neujde, že speváčka nabrala na krivkách a vnady jej narástli aj o niekoľko čísel. Svoju kožu si veľmi rozumne chráni pred slnkom, aby sa vyhla prípadným pigmentovým škvrnám, a tak po bronzovom odtieni na kedysi štíhlom tele kalifornskej dievčiny nie je ani stopy. Napriek tomu vyzerá Katy Perry spokojne a krásne.

Posledný videoklip k piesni Smile nakrútila Katy vo vysokom štádiu tehotenstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Turn ur frown upside down ??? because a performance video of #SMILE is up now at the link in my bio ? (and so is the Smile album pre-order!?)

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Speváčka pred štyrmi mesiacmi, konkrétne 5. marca 2020, veľmi originálne svetu oznámila svoje tehotenstvo, a to rovno videoklipom k piesni Never Worn White, kde sa po prvýkrát ukázala s rastúcim bruškom. Odvtedy príliš od pracovného tempa nepoľavila, a dokonca aj počas kornakrízy sa pravidelne svojim fanúšikom prihovárala z izolácie prostredníctvom sociálnych sietí. Jej snúbenec a budúci otecko sa zase naplno venuje herectvu, a takmôžu diváci tento rok očakávať novinku s Orlandom Bloomom v hlavnej úlohe, thriller s názvom Retaliation.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie