Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdna speváčka si pochvaľuje oddelené bývanie: Milujem manžela, ale milujem aj seba!
Zdielať na

Hviezdna speváčka si pochvaľuje oddelené bývanie: Milujem manžela, ale milujem aj seba!

Archívna reportáž

Vzťah na diaľku je v dobe otvorených hraníc častokrát bežnou záležitosťou medzi dvomi zaľúbencami, ktorí si napriek kilometrom vzdialenosti chcú udržať lásku. Avšak manželstvo na diaľku je aj v roku 2020 tak trochu rarita, najmä keď od svadby neubehol ešte ani rok. Britská speváčka Ellie Goulding si však takéto nastavenie nevie vynachváliť a tvrdí, že čas trávi najradšej sama so sebou.

Speváčka Ellie Goulding pre portál Mirror.uk priznala, že napriek tomu, že svojho manžela Caspara Joplinga nadovšetko miluje, ich manželstvo na diaľku jej absolútne vyhovuje. Kým on dokončuje štúdium v britskom Oxforde, ona si užíva anonymitu rušnej metropoly Anglicka. V londýnskom obydlí si môže kedykoľvek nerušene prečítať dobrú knižku, či si ísť zabehať do mestského parku.

Pár si sľúbil lásku v zväzku manželskom iba v auguste minulého roka, no dnes žijú od seba takmer sto kilometrov vzdialených mestách. Avšak speváčka Ellie Gouldig prisahá na to, že takýto manželský vzťah jej zatiaľ veľmi vyhovuje, keďže sa v 33 rokoch ešte necíti na založenie rodiny so svojím vyvoleným, obchodníkom s umením Casparom Joplingom (28). Zaujímavosťou je, že pár mala dokopy ich spoločná kamarátka, britská princezná Eugenie.

Ellie Goulding preslávil aj hit Love me like you do k megaúspešnému filmu 50 odtieňov sivej:

"Milujem to! Milujem svojho manžela, no milujem aj seba. Môžem si v pokoji prečítať knihu, zabehať si, alebo narobiť bordel pri jedení. Je skvelé mať partnera, no nie je nutné s ním byť 24/7, aj keď sme manželia," tvrdí populárna speváčka hitov I need your love či mega úspešného soundtracku k filmu 50 odtieňov sivej, Love me like you do. Tvrdí, že jej manžel je nekonečný romantik, a lásku jej dokazuje aj inými spôsobmi, ako jeho neustálou prítomnosťou.

Zamilovaný pár si doprial skutočne luxusnú svadbu v britskom Yorku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I spoke to @britishvogue about my wedding dress, and this is what I said ? “I was so thrilled and excited when I found out that the iconic and unparalleled Chloe wanted to design a bespoke wedding dress for me. I have loved them and their incredible team for years, so it only seemed right for Chloe to play big part of this special day. From day one they worked along side me to design, from head to toe, something timeless and classic, but with the all the Chloe opulence and spirit. Natasha was the perfect collaborator. I have never felt more special than the moment I first tried the dress on in Paris, and it was utterly awe inspiring to see the craftsmanship and attention to detail (I had C and E in the lace on veil, and the Yorkshire rose) they understood my longing for a very traditional dress ? Actually I could never thank you enough my dear people at @chloe , especially @nramsaylevi and @arnaudcauchois and to the lovely @juliahobbs_ . ?

Príspevok, ktorý zdieľa elliegoulding (@elliegoulding),

"Postavil mi napríklad kryt na mačací záchod. A vždy mi kupuje kvety. Vracala som sa od neho po diaľnici na mojom elektrickom aute a našla som v puzdre na rukavice maličkú ružu," rozplýva sa nad romantickými skutkami svojho manžela Ellie. S deťmi by speváčka rada ešte počkala, keďže ako sama tvrdí, momentálne je veľmi šťastná. Je si však vedomá, že s materstvom sa neodporúča príliš dlho čakať. Momentálne však plánuje dieťa v podobe albumu s názvom Brightest Blue, ktorý bude podľa jej vlastných slov najlepším, aký kedy vydala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie