Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Konečne má Jasmina výhovorku! TOTO si už môže dopriavať bez trápneho pocitu!
Zdielať na

Konečne má Jasmina výhovorku! TOTO si už môže dopriavať bez trápneho pocitu!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič Vrbovská sa nikdy nehrala na niekoho, kým nie je. Azda je to práve vlastnosť, pre ktorú je ľuďom sympatická - nedbá na konvencie a snaží sa žiť naplno a robiť si radosť bez ohľadu na názor verejnosti. Porodením Sanela si navyše "vyrobila" skvelú výhovorku na jednu zo svojich obľúbených aktivít.

Každý, kto Jasminu sleduje na Instagrame, už dobre vie, že je to skutočne bláznivá žena. Mnoho ľudí ju práve pre jej spontánnosť a divokosť obdivuje a azda aj tak trošku závidí. Lebo kým väčšina sa nechá zviazať tým, "čo by povedali ostatní", Jasmina na to kašle a užíva si.

Samostatnou kapitolou sú divoké videá s jej kamarátom Milanom, keď prezlečení do šialených kostýmov predvádzajú šou hodnú tej najdivokejšej stužkovej. No potom sú tu aj pomerne bežné veci, ktoré si ale dospelí nevedno prečo odopierajú.

Sanel je v Jasmininom živote požehnaním v mnohých ohľadoch:

​Kto by nemal rád kolotoče. Ak človek práve netrpí závratom a nevoľnosťami, kolotoče sú vždy zaručená zábava. Vôbec pritom neplatí, že len pre deti. No zdá sa, že aby sa človek odhodlal, potrebuje byť krytý práve potomstvom. "Na toto som čakala, že na všetky tieto moje detské úlety môžem povedať, veď to kvôli malému musím ísť," priznala prekvapivo aj Jasmina to, čo cítia aj mnohí iní, ako je zrejmé aj z komentárov.

Fotky z detských piešťanských kolotočov ale o pár dní nahradili divoké kolotoče vo viedenskom Prátri. Evidentne sa Jasmina nevie tejto zábavky nabažiť. "Každý deň, ljubavi, každý deň je stvorený na zážitky! Presne to Ťa budem učiť, nečakaj na piatok, na sviatky, na nejaký akože správny deň, každý je správny, každý jeden si vieš urobiť presne tak, aby si bol šťastný! O tom je život dušo, užívať," pridala jasný odkaz nielen svojmu synovi, ale azda aj všetkým fanúšikom.

A ako bolo zrejmé z jej Instasories, keď išiel Sanel už spať, zrejme v opatere Jasmininej mamy, vystriedal ho kamarát Milan a s Jasminou si užili "veľké" kolotoče ako malé deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie