Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dráma na oslave jubilea Michala Davida! Zasahovala záchranka!
Zdielať na

Dráma na oslave jubilea Michala Davida! Zasahovala záchranka!

Archívna reportáž

Spevák Michal David nedávno oslávil okrúhle narodeniny a vraj to bol poriadny "diskopríbeh". Oslava sa konala pod otvoreným nebom, v prostredí rozkvitnutej záhrady a gratulovať mu prišlo až sto pozvaných hostí. Medzi pozvanými nechýbali tie najzvučnejšie mená českého šoubiznisu a jeden prominentný hosť sa dokonca nechal priviezť súkromným vrtuľníkom. Avšak oslavu poznačila aj nepríjemná udalosť, pri ktorej mnohým prítomným stuhla v žilách krv.

Český hitmejker Michal David oslávil v horúcom júli 60. narodeniny a počasie prialo aj naplánovanej oslave v záhrade jeho luxusnej vily. Udalosť sa niesla v štýle distingvovanej garden party, kde sa nalievalo dobré víno či osviežujúce prosecco. Avšak horúce počasie dalo zabrať aj jednému z prominentných hostí, a na miesto musela dokonca doraziť sanitka.

Napriek tomu, že sa Michalove hity hrajú na tých najdivokejších žúroch do skorých ranných hodín, on oslavu šesťdesiatky poňal veľmi decentne a na štýle si dal mimoriadne záležať. V záhrade jeho luxusnej vily nechal postaviť veľký párty stan a pre hostí vybral to najlepšie. "Bude to taká nežná oslava. Piť sa  bude víno, prosecco, žiaden výčap. No a podávať sa budú jednohubky a tak. Objednal som catering," prezradil denníku Blesk.cz český spevák deň pred oslavou.

Michal David sa v minulosti 5 rokov staral o svojho vnúčika Sebastiána, kým jeho mama študovala v za veľkou mlákou, možno aj to prispelo k Michalovej predĺženej mladosti:

​Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani kolegovia z brandže ako speváčka Helena Vondráčková (73) s manželom, či herečka Jiřina Bohdalová (89). Svojím príchodom zaujal aj kasínový kráľ Leon Tsoukernik (43), ktorý so všetkou pompou priletel na vrtuľníku v spoločnosti svojej manželky. Legende českej  pop music prišiel osobne zagratulovať dokonca aj český premiér Andrej Babiš. Michal David prezradil, že vek už dávno nerieši. "Nie je dôležité, koľko má človek rokov, ale to, na koľko sa cíti. A ja sa cítim na štyridsať," tvrdí spevák a hudobník s optimizmom a entuziazmom jemu typickým a želá si pre seba, ale aj všetkých ľudí na planéte iba jediné - zdravie.

Michal David nezabudol ani na svojich fanúšikov na Instagrame, a takto sa im prihovoril pri príležitosti svojich narodenín:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Přátelé, moc děkuji všem za přání ????‍♂️? Jste neuvěřitelní ? Vážím si toho ?‍♂️☺️??

Príspevok, ktorý zdieľa Michal_David_oficialni (@michal_david_oficialni),

Príjemnú oslavu na chvíľu prerušil aj nepríjemný incident, keď jednému z Michalových hudobníkov, Vladimírovi Stejskalovi, prišlo náhle nevoľno z horúčav, ktoré v ten deň panovali, a skolaboval. Na miesto dorazila sanitka záchrannej zdravotnej služby, no našťastie prevoz do nemocnice nebol nutný a Vladimír po ošetrení odkráčal zo sanitky po vlastných. Fotky z oslavy českého kráľa diskoték si môžete pozrieť v galérii TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie