Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Veľká radosť v rodine hviezdneho herca! Stane sa po štvrtýkrát otcom!
Zdielať na

Veľká radosť v rodine hviezdneho herca! Stane sa po štvrtýkrát otcom!

Archívna reportáž

Americký herec známy aj z akčnej marvelovky Avengers je dojatím celý bez seba. Doma mu robí radosť nielen rozkošná dcérka, ale aj krásna manželka, ktorá je navyše v očakávaní ich druhého potomka. Radostnú správu oznámil na sociálnej sieti skutočne nádhernou momentkou.

Americký herec Josh Brolin spolu so svojou manželkou Kathryn oznámili, že čakajú do rodiny nový prírastok. K rozkošnej 4-ročnej dcérke Westlyn Reign tak pribudne čoskoro súrodenec. Otecko  zdieľal radosť aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti, kde sa krásne vyznal zo svojich pocitov.

​V príspevku na Instagrame označil herec známy aj ako predstaviteľ komiksového Thanosa v marvelovke Avengers svoju manželku a hashtagom pripomenul aj svoje ďalšie dve deti. Josh, ktorý tento rok oslávil 52. narodeniny, sa totiž stane otcom už po štvrtýkrát. Dve dnes už dospelé deti, 26-ročnú Eden a 32-ročného Trevora, má z predošlého manželstva s herečkou Alice Adair.

V akčnej komédii Deadpool 2 si Josh Brolin zahral siláka Kábla:

"Láska je len nekonečné spracúvanie úžasu, ktorému proste musíš podľahnúť s divokým smiechom a splašenými slzami," napísal rozcítený budúci otecko. Aj 32-ročná Kathryn zdieľala so svojimi sledovateľmi radostnú správu. "Brolinovci sa rozrastú! Naše malé decembrové bábätko je na ceste," napísala pod fotografiu, na ktorej drží v náruči svoju malú dcérku a nad krátkymi rifľovými nohavicami sa jej črtá nahé vypuklé bruško.

Herec oznámil radostnú správu prostredníctvom svojho Instagarmu:

Josh má napriek nevydarenému manželstvu so svojou ex dobrý vzťah a so svojou prvou rodinou vychádzajú pekne. Jeho dve dospelé deti, ktoré má s herečkou Alice Adair, známou napríklad aj z komédie Policajt z Beverly Hills, sa rovnako ako rodičia vydali na hereckú dráhu. Josh Brolin je okrem Avenegerov známy aj z ďalšej populárnej marvelovky Deadpool, či z filmu Sicario, alebo Muži v čiernom 3.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie