Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Až teraz stretla toho pravého? Známa speváčka (42) by rada konečne otehotnela!
Zdielať na

Až teraz stretla toho pravého? Známa speváčka (42) by rada konečne otehotnela!

Archívna reportáž

Nicole Scherzinger zo známej dievčenskej skupiny Pussycat Dolls si hľadá nové hniezdočko lásky. Dôvodom má byť skutočnosť, že speváčka a tanečnica zatúžila po materstve a so svojím priateľom, bývalým hráčom ragby, Thomom Evansom sa pokúšajú o bábätko. Usadiť by sa obaja chceli v hlavnom meste Veľkej Británie.

Speváčka Nicole Scherzinger sa vo svojich 42 rokoch pokúša o bábätko so svojim priateľom Thomom (35), s ktorým sa zoznámila počas porotcovania v známej talentovej súťaži. Pár sa po prvýkrát stretol iba v októbri minulého roka, no zdá sa, že nemienia strácať drahocenný čas a potomka by radi privítali čo najskôr.

Thoma Evansa a Nicole Scherzinger spojilo špeciálne celebritné vydanie projektu X-Factor vysielané vo Veľkej Británii. Ona bola v pozícii porotkyne, on prišiel ukázať svoj talent v zoskupení Try Stars, tvorenom z troch bývalých hráčov ragby. Dvaja príťažliví ľudia si padli do oka a necelých desať mesiacov od osudného stretnutia plánujú spoločne rodinku.

Svojím zjavom aj vystúpeniami si srdce krásnej speváčky získal bývalý športovec veľmi rýchlo:

To, že ide do tuhého potvrdil pre portál The Sun zdroj z blízkosti páru. "Thom prezradil svojim kamarátom, že berie tabletky na podporu plodnosti," prezradil intímnu informáciu zdroj. Pár ešte doteraz pendloval medzi Los Angeles, kde žije exotická kráska a Londýnom, kde zase prebýva fešný športovec pôvodom zo Zimbabwe. "Thom momentálne býva so svojím bratom a ďalším spolubývajúcim v Londýne, čo však nie sú ani zďaleka ideálne podmienky na romantické párenie. Budú si teda hľadať spoločný domov, hneď ako sa skončí karanténa," dodal zdroj detaily plánov zamilovanej dvojice.

Dvojica pôsobí harmonicky a nesmierne zamilovane, azda sa Nicole po sklamaniach v láske konečne dočkala toho pravého:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? @te11

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Tom zoznámil Nicole aj so svojimi rodičmi:

​​Nedávno dvojica zdieľala fotky z romantického výletu v Portugalsku, azda si odtiaľ prinesú aj suvenír v podobe rastúceho bruška speváčky.

Zdá sa, že na športovcov má Nicole slabosť, v minulosti totiž randila aj so známym milovníkom žien, pretekárom F1 Lewisom Hamiltonom či bulharským tenisovým hráčom Grigorim Dimitrovom. V každom prípade by bola škoda, keby sa gény týchto dvoch príťažlivých ľudí v budúcnosti nerozmnožili, a preto nepochybne už teraz fanúšikovia Nicole a Thoma v ich plánoch držia palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie