Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Monika Bagárová a druhé bábätko?! Prezradila to bez okolkov!
Zdielať na

Monika Bagárová a druhé bábätko?! Prezradila to bez okolkov!

Archívna reportáž

Malá Rumia Muradova ešte nemá ani dva mesiace, a už mnohí bombardujú jej mamu otázkami, či a kedy bude druhé bábätko. Monika Bagárová si materstvo veľmi užíva a asi aj preto má na podobné otázky jasnú odpoveď.

Z času na čas umožní Monika Bagárová svojim fanúšikom pýtať sa osobné otázky. Nie je jasné, či odpovedá na všetky, ale zjavne sa nebráni ani intímnejším témam. Takou je nepochybne aj ďalšie tehotenstvo.

Monikine prvé tehotenstvo sa skončilo neplánovane o týždeň skôr akútnym cisárskym rezom. Našťastie, všetko dobre dopadlo a obe s dcérkou boli v poriadku. No aj  tento výrazný zásah do tela ju tak trochu v plánoch na druhé tehotenstvo obmedzil.

Vypočujte si jeden z Monikiných hitov:

Minimálne rok, či dokonca až dva by malo telo po cisárskom reze odpočívať, aby sa rana poriadne zacelila, tvrdia odborníci. Niet pochýb, že aj Monika by si dala v tomto zmysle poradiť a tak asi nemožno čakať, že by plánovala v krátkej dobe otehotnieť.

Chvíle na nezaplatenie:

Na priamo otázku istého fanúšika, či plánujú druhé bábätko, ale dala priamu odpoveď. "Určite. Keď nám Ruminka trochu povyrastie," prezradila bez zaváhania, no s nejasným časovým údajom. Skôr, ako na budúci rok ale zrejme bruško u tejto 26-ročnej speváčky čakať nemožno. Napokon, najdôležitejšie je teraz bábo, ktoré už je na svete, a svojej Ruminky sa obaja rodičia nevedia nabažiť.

Instagram/MB

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie