Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľká sláva u Vrbovských! Jasmina zverejnila rozkošné VIDEO so Sanelom!
Zdielať na

Veľká sláva u Vrbovských! Jasmina zverejnila rozkošné VIDEO so Sanelom!

Archívna reportáž

Kým človek nemá dieťa, všetky tie reči o prvých úsmevoch, zúbkoch, lození, chodí a prvých slovách sa mu zdajú byť strašne otravné. No potom sa stane rodičom a zrazu je najkrajším momentom dňa napríklad aj "pekná" kaka novorodenca. U Jasminy a Patrika teraz tiež zažívajú veľkú vec.

Už onedlho oslávi Sanel Vrbovský prvé narodeniny. Z maličkého bábätka je veľký chlapec, ktorý robí svojim rodičom veľkú radosť. Ako bolo jasné už predchádzajúcich fotiek a videí, je skutočne veľmi šikovný a má už za sebou všetky méty, ktoré má bábätko prvý rok dosiahnuť.

Rôzne zhluky slabík zo sebou dostáva syn Jasminy a Patrika už dávnejšie. Džavoce, ako azda každé bábätko. No teraz nastal moment, na ktorý čakajú snáď všetci rodičia.

​Jasmina do svojich Instastories pridala videjko, kde so synčekom komunikuje. Povie slovo, on ho zopakuje. Pochopiteľne, vybrala si to najkrajšie slovo na svete "mama". Sanelko sa skutočne veľmi snaží, hoci na záver už povie čosi, čo znie skôr ako "tata", ale aj tak sú to pre rodičov veľké zážitky.

Okrem prvých pokusov o slová pridala Jasmina aj video, v ktorom Sanel "blbne" s jeho otcom. Je jasné, že chlapček má zábavu rád a bude po rodičoch veselá kopa. "Absolútne netuším ako dlho si ma budeš ešte takto držať, viem ale, že všetky tvoje objatia budem precitovať na maximum a ešte viac, nech z nich môžem žiť navždy. Ty si moje navždy," napísala Jasmina ku krásnej fotke a opísala pocit, ktorý dobre poznajú všetci rodičia.

Súvisiace články

Najčítanejšie