Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gáboríkovci boli u pediatra, u Belly nastala TÁTO veľká zmena!
Zdielať na

Gáboríkovci boli u pediatra, u Belly nastala TÁTO veľká zmena!

Archívna reportáž

Azda každý rodič potvrdí, že nie je nič horšie, ako choré dieťa. Vtedy by sa mama s otcom aj "rozkrájali", len aby sa ich pokladu uľavilo. No nielen choroba je stresujúca, ale aj návštevy u lekára, pri ktorých si nejedno dieťa skúša, čo až dokáže s hlasivkami spraviť.

Malá Bella Gáboríková má len dva mesiace, dojčenému dieťatku sa, našťastie, zatiaľ akékoľvek choroby vyhýbajú. To ale neznamená, že s bábätkom netreba chodiť na kontroly k pediatrovi. V rannom veku sú veľmi časté.

Každé dva týždne, neskôr každý mesiac a od roka už len každoročne musia chodiť rodičia so svojimi deťmi na kontroly k pediatrovi, aby zhodnotil, či je vývoj v poriadku, ale aj pre povinné očkovania.

​Deti z týchto návštev ale práve nadšené nie sú. Najmenšie bábätká bývajú vydesené z neznámeho prostredia, ale aj z cudzích rúk, staršie sa zase už oprávnene obávajú "pichnutia". Ako to vyzerá, keď sa dieťatko fakt nechce ocitnúť v rukách lekára už pozná aj Ivana Gáborík. No zrazu nastala zmena. "Včerajšia návšteva pediatra dopadla výborne, to znamená bez veľkého plaču. Keď to porovnám s prvou návštevou, tak musela o nás určite vedieť celá poliklinika," porovnala Ivana zmenu v správaní dcérky.

  1. Niekedy skutočne záleží aj na "konštelácii", teda ako sa dieťatko vyspalo, napapalo, či vyprázdnilo, ktovie. Alebo je tu potom veselšie vysvetlenie. "Všetkým sme hovorili, že sa už pripravuje na svoju spevácku kariéru a precvičuje hlasivky," dodala Ivana možnú víziu budúcnosti. S tatom hokejistom a mamou tanečnicou je možné skutočne čokoľvek. Podstatné je, že Bella je zdravá a návštevy u pediatra sú skutočne len kontrolné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie