Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Konečne ho ukázala! Dominikin Jakubko v celej kráse!
Zdielať na

Konečne ho ukázala! Dominikin Jakubko v celej kráse!

Archívna reportáž

Kto by nechcel vidieť malé bábätko! O to viac, ako je to jedno z najcelebritnejších novorodeniatok, aspoň čo sa týka mamy. Dominika Cibulková sa zjavne rozhodla, že svoj najvzácnejší poklad skrývať nebude.

Vyše polmilióna sledovateľov našej historicky najúspešnejšej tenistky sa v sobotu dočkalo tej najkrajšej fotky. Je tam síce aj Dominika, no tá v tomto prípade nie je vôbec podstatná. Ani značková deka za stovky eur, ktorou sa už pred časom pochválila.

Najkrajšie na celej fotke je totiž malinké spiace bábo. Jakubko Navara má presne 4 týždne, ešte stále je to novorodenček, ktorý prespí takmer celý deň.

Takto Dominika pred časom odpovedala na otázku na telo:

​Dominika si zatiaľ môže materstvo užívať, maličké bábätká bývajú nenáročné, česť výnimkám. Chcú len papať, spať a mať ritku v suchu. A pri tom všetkom cítiť svoju mamu, samozrejme. "Takto vyzerajú aktuálne naše poobedňajšie schrupnutia," okomentovala Dominika fotku z gauča, kde sa pri nich podľa všetkého zohrieva nenápadne aj psík.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our kind of afternoon nap these days.. ??❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Malý Jakubko pôsobí skutočne ako dokonalé bábätko s perfektne súmernou hlavičkou a krásnym profilom. Nečudo, že jeho mama pocítila potrebu podeliť sa o ten nádherný moment. Okamžite prileteli srdiečka od stoviek fanúšikov, na čele s celebritnými mamičkami, ako Ivana Gáborík, Lucie Šafářová, Mária Čírová či Twiinsky. Dobre totiž vedia, čo je to za lásku, keď si po boku mamy spokojne odfukuje voňavé dieťatko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie