Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Radi by ste si objednali Daru Rolins? Pripravte si TÚTO sumu!
Zdielať na
Hudba

Radi by ste si objednali Daru Rolins? Pripravte si TÚTO sumu!

Archívna reportáž

Niektoré hviezdy sa zdajú byť priam nedosiahnuteľné, no všetko je len otázka peňazí. Ak by niekto veľmi chcel, môže si objednať na žúr aj Madonnu. V našich vodách je iste jednou z top hviezd Dara Rolins, iste je v porovnaní s Madonnou o poznanie skromnejšia, no stále je to mastná sumička.

Dara Rolins sa objavuje na rôznych párty a svadbách pomerne často. Nejde ale o žiadnu dobročinnosť, za necelú hodinu zarobí toľko, čo ostatní zarábajú aj pol roka, píše portál Ahaonline.cz

Darinku Rolincovú možno označiť v našom priestore jednoznačne za hviezdu prvej kategórie. Je už takmer 40 rokov na scéne, žiari však nielen ako speváčka, ale aj ako influencerka na Instagrame. Nepochybne ju možno označiť aj za dobrú biznismenku.

Takto "resetuje" Dara:

Na Daru sa valia peniaze zo všetkých strán, s jej menom a počtom sledovateľov je pre firmy dobrou investíciou. Ak by ste si ju chceli zavolať na oslavu, nie je problém. Len si treba pripraviť zhruba 4000 eur, ak vám postačí  jej 40-minútové vystúpenie s dvomi tanečnicami. 

Okrem toho treba zaplatiť aj všetky náklady na cestu či ubytovanie. Okrem toho musí mať zabezpečené parkovanie, vlastnú šatňu so zrkadlom a súkromnú toaletu, čo sú ale úplne bežné požiadavky. Dara si potrpí aj na kvalitné občerstvenie, ako sú misy so syrom, šunkou, ovocím aj zeleninou. Na pitie jej stačí obyčajná neperlivá a perlivá voda, občas i suché vínko. Potrebuje tri biele uteráky a papierové utierky. 

Ani ju nevolajte, ak nebude mať k dispozícii priestor o rozmeroch aspoň 3x4 metre, a slušné technické zázemie. Aj to je ale úplne pochopiteľná požiadavka. Daru tak možno zaradiť skutočne medzi skromnejšie hviezdy.

Súvisiace články

Najčítanejšie