Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
WAU, Dara zverejnila fotky, z ktorých padnete na zadok!
Zdielať na
Hudba

WAU, Dara zverejnila fotky, z ktorých padnete na zadok!

Archívna reportáž

Ak chcete mať istotu, že váš favorit sa vám bude venovať každý deň, že nezabudne na fotku, milé slová alebo povzbudenie, Dara Rolins je v tomto prípade tá pravá celebrita.

Dara na svojom Instagrame skutočne nezaháľa. Okrem momentiek zo súkromného aj profesionálneho života ale nezabúda aj na extra pikošky. 

Speváčka má čo ukázať a rada sa tým pochváli. Jej krivky poznajú všetci, ale aj tak dokáže prekvapiť tým, ako sa prezentuje. 

Takto sa Dara "resetuje":

​Najprv pridala pred pár dňami fotku v dráždivom kostýme baletky. Hoci bol popis o počasí, všetci sa, pochopiteľne, sústredili na niečo úplne - dokonalý Darin zadok.

Veľké finále ale prišlo v piatok. Dara sa pochválila fotkami v spodnej bielizni. Čierne, priesvitné body, zmyselný pohľad a k tomu, nejaká múdrosť. Tentokrát len heslá ako "je dobré byť ženou", "dievčenská sila", "maj sa rada", "buď sama sebou".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...? ???:) #goodToBeAWoman #grlpwr #loveyourself #beyourself

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Prešlo ledva pol dňa a už vyzbierala vyše 20 tisíc lajkov. O obdivných komentároch mužov nehovoriac, no aj ženy museli uznanlivo "zložiť klobúk". Vyzerať takto v 46 rokoch je skutočne výkon a je jasné, že je to vydreté.

Súvisiace články

Najčítanejšie