Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka by sa rada videla v márnici! PREČO o tom sníva?!
Zdielať na

Herečka by sa rada videla v márnici! PREČO o tom sníva?!

Archívna reportáž

Každý je nejaký, rôzni ľudia, rôzne sny. Skutočne je ale pomerne neobvyklé, ak niekto sníva o tom, že bude v márnici. Aj keď, pre úplnosť informácie, nechce byť tým, kto leží na stole.

Patológia je nesporne zaujímavá špecializácia medicíny, pravdou ale je, že na to treba zrejme špeciálnu povahu. Kontakt s mŕtvymi a zásahy do ich tela už nejedného medika šokovali. Hollywoodska herečka Jessica Biel si ale myslí, že by to zvládla.

Tridsaťsedemročná manželka speváka Justina Timberlakea by chcela pracovať v márnici, ak by mala príležitosť. Vyjadrila sa tak v nočnej talkšou Setha Meyersa.

Takto svetu oznámila, že sa stane manželkou Justina Timberlakea:

​S moderátorom sa rozprávala o možnosti robiť podcast, v ktorom by mapovala skutočné zločiny. „Musela by som byť investigatívna novinárka, čo by som naozaj chcela robiť, alebo pracovať v márnici. Buď jedno alebo druhé,“ uviedla rodáčka z Ely v štáte Minnesota.

„Fascinuje ma ľudské telo, anatómia. Nemám s tým problém. Chcem vidieť svaly. Ukážte mi kosti,“ povedala Meyersovi, keď sa jej spýtal, čo by naozaj robila v márnici. Zrejme je to ale skôr len jej idylická predstava na základe toho, čo videla vo filmoch. Či by to zvládla v skutočnosti je už veľmi otázne. Ako to už pri celebritách býva, niekedy za ich "snami" nie je tak úplne ich skutočná túžba, ale len propagácia projektu, na ktorom pracuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie