Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To naozaj VYZERÁ takto?! Až príliš krásna fotka Jasminy so Sanelom!
Zdielať na

To naozaj VYZERÁ takto?! Až príliš krásna fotka Jasminy so Sanelom!

Archívna reportáž

Materstvo ženu zmení. Niektoré totálne prehodnotia svoje nastavenie, iným sa prekopú hodnoty, no rozhodne každá jedna sa musí zmieriť s fyzickou zmenou, hoci obvykle dočasnou. Nespôsobí ju len tehotenstvo, ale aj materstvo.

Nedostatok spánku, pramálo času na kozmetiku, rozhádzaný biorytmus. Nečudo, že niektoré ženy materstvo poriadne poznačí, najmä v prvých mesiacoch, kým si na nový stav zvyknú. Jasminy akoby sa to netýkalo. 

Trojmesačný Sanel je podľa všetkého naozaj zlatíčko. Jasmina aj Rytmus sa o ňom vyjadrujú obvykle v superlatívoch, keď už vôbec niečo o svojom synovi vypustia do sveta. 

Keď sa darí, tak sa darí:

​Keď tvrdia, že v noci spinká a plače minimálne, mnohé mamičky azda ani neveria, že je to možné. Sú aj také deti a pri pohľade na fotky mamičky Jasminy sa tomu ozaj ľahko verí. 

Moderátorka totiž vyzerá, akoby trávila celé dni v salónoch krásy. Kruhy pod očami nehrozia, stále žiari šťastím a energiou. Najnovšia fotka so Sanelom v náručí je ale už predsa len trochu za hranicou toho, ako vyzerá hoci aj relaxovaná matka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Laku noč moja mala barbiko.. ❤️ Toto nieje môj bežný uspavaci make up sľubujem, to Mimi Moj @milanwtf robil?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Jasmina s dokonalým makeupom uspáva bábo. Každý večer ale takto zrejme doma pred telkou na gauči nevyzerá.  "Toto nie je môj bežný uspávací make up," sľubujem," okomentovala fotku, nakoľko jej bolo už vopred jasné, že jej dokonalý vzhľad bude kriticky okomentovaný.

Pomerne čerstvá mamička malého Alana, herečka Kristína Tormová, okamžite reagovala. "Nekaz mi ilúzie! Si pre mňa estetická časť materstva, tak mi toto nerob, že to takto nemáš vždy," adresovala humorný komentár Jasmine.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie