Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa to deje?! Nepríjemná správa o Michaelovi Schumacherovi!
Zdielať na

Čo sa to deje?! Nepríjemná správa o Michaelovi Schumacherovi!

Archívna reportáž

Kedysi najlepší jazdec Formuly 1 sa už šesť rokov neukázal na verejnosti. Toľko času totiž uplynulo od fatálnej nehody na lyžiach, po ktorej upadol do kómy a jeho život visel na vlásku. Fanúšikovia sa odvtedy márne dožadujú akéhokoľvek kontaktu.

Svetlom na konci tunela bol pre všetkých fanúšikov dátum 5. decembra, keď mal svetlo sveta uzrieť dokumentárny film o legendárnom Schumim, píše portál Ahaonline

V tomto dokumente sa mal mihnúť práve aj Michael, ktorého nikto z jeho fanúšikov už 6 rokov nevidel. Žiaľ, nestane sa tak.

Pred dvomi rokmi obletela svet radostná správa:

Premiéru filmu totiž odložili. No nie o pár dní, ani týždňov, ale minimálne o rok. "Materiálu je naozaj dosť a na jeho spracovanie potrebujeme viac času," vyhlásil hovorca spoločnosti B14 Film.

Okamžite sa ale rozšírili klebety o tom, že za odloženou premiérou je nedobrý zdravotný stav bývalého pretekára. "Michael má tu najlepšiu starostlivosť, aká je možná. Lekári aj rodina robia všetko možné, aby sa jeho stav zlepšil. Dajte nám, prosím, viac času," prosí Schumacherova manžela Corinna prostredníctvom svojej hovorkyne.

Premiéra filmu s jednoduchým názvom "Schumacher" od nemeckých filmárov Michaela Wecha a Hannse-Bruna Kammertönse sa tak presúva najskôr na december 2020. Stav tak pretekára ostáva  stále nejasný.

Súvisiace články

Najčítanejšie