Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Gottová to má fakt ťažké! O TOTO ju manžel nemilosrdne okradol!
Zdielať na

Gottová to má fakt ťažké! O TOTO ju manžel nemilosrdne okradol!

Archívna reportáž

Mohla si žiť ako vo vatičke s peniazmi od otca, ktoré by iste stačili na príjemný život. No Dominika Gottová zjavne nemala šťastnú ruku pri výbere manžela. To, čo sa javilo spočiatku ako idylka, sa rokmi zmenilo na peklo.

Dominika Gottová už pre Blesk.cz avizovala, že v najbližších dňoch podá žiadosť o rozvod. Údajne je pevne rozhodnutá, no to tu už raz bolo.

Pred rokmi prechádzala 46-ročná Dominika manželskou krízou s 53-ročným Timom Tolkkim. Jej fínsky manžel ju ale napokon presvedčil, že bude lepšie. Nebolo.

Dominika niesla smrť otca skutočne ťažko, čo bolo zjavné aj na poslednej rozlúčke:

Timo je bývalý gitarista kapely Stratovarius, zjavne si na bohémsky život zvykol. Muzikant totiž nepracuje, sedí doma a utápa sa v alkohole. Dominika sa, naopak, snaží splniť sľub, ktorý dala otcovi. Vraj úspešne abstinuje a zamestnala sa ako servírka v suši reštaurácii. V podstate je živiteľkou rodiny.

Najhoršie ale je, že jej manžel sa pokúsil riešiť svoje dlhy okrádaním vlastnej ženy. "Neviete si predstaviť, čo mi spravil! Vzal mi cennosti, šperky, niekoľko hodiniek, a išiel ich pre dlhy, ktoré si narobil, predať," posťažovala sa nahnevaná dcéra zosnulej hviezdy.

Dominika tak neutrpela len materiálnu, ale aj emocionálnu stratu. Prišla o prsteň po mame, aj o šperky po otcovej matke, Marii Gottovej, a kopu iných vecí so spomienkami. "Jediné, čo sa mi z tých cenností podarilo zachrániť, boli jedny hodinky. Od otecka. Mám ich totiž dobre schované," dodala nešťastná Dominika.

Najhoršie je, že Timo peniaze z predaja šperkov napokon ani nevyužil na splatenie dlhov, ale zase ich len prehajdákal. "Už ho mám plné zuby, toto sa musí skončiť," hovorí odhodlaná Dominika. Po 19 rokoch teda smeruje bezdetné manželstvo zrejme k definitívnemu koncu.

Súvisiace články

Najčítanejšie