Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lucka Vondráčková otvorene: Už nie som sama!
Zdielať na
Hudba

Lucka Vondráčková otvorene: Už nie som sama!

Archívna reportáž

Jej bývalému manželovi, hokejistovi Tomášovi Plekancovi, sa onedlho narodí dcérka s novou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou. Ani Vondráčková ale zjavne neplače opustená do vankúša. Priraďovali jej pritom už kdekoho.

Mená, ktoré s 39-ročnou Luckou Vondráčkovou doteraz spájali, či to bol parkourista Tomáš Zonyga alebo hokejista Marek Peksa, sú len v rovine dohadov. Isté je už aspoň to, že herečka a speváčka skutočne niekoho po boku má.

Rozvod s Plekancom nebol pekný. Obaja si nevedeli prísť na meno, hoci sa udržali v ako-tak rovine slušnej diskusie. Nečudo, že Lucie si už dá pozor, komu venuje svoje srdce.

Túto pieseň spred roka považýjú mnohí za rozlúčku s bývalým manželom:

"Ono je naozaj jedno, či ten pán Dokonalý robí takú či onakú prácu, najdôležitejšia je iná vec - nech vie, čo chce, a pritom sa dokáže smiať aj sám sebe. Bez nadhľadu, humoru a umenia zhodiť seba samého je všetko v živote o dosť ťažšie. Najhoršie je, keď sa všetko berie príliš vážne," povedala Lucie pre magazín Exkluziv.

Lucie sa v Kanade venuje naplno práci:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Trick or treat... nový film...Kanada... @mashalnazari @dondre_octave #shooting #trickortreat #canada #montreal #movie #fun #work #czechgirl #friends

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

Zaujímavejšie ale bolo jej vyjadrenie na margo vzťahu. V jednej vete tvrdila, že jediní muži v jej živote sú jej synovia Matyáš a Adam, no v druhej vete už prezradila zrejme viac, ako chcela. "Nie som sama a najdôležitejší sú pre mňa moji chlapci. Takže budem vo vzťahoch ešte opatrnejšia ako predtým, čo už snáď ani nejde. Ale vyhnúť sa tenkému ľadu? Dá sa to vôbec? Myslím, že nie," povedala Lucie, ako po rozvode pristupuje ku vzťahom s mužmi. Len meno si stále necháva pre seba.

Súvisiace články

Najčítanejšie