Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je sesterský vzťah?! Dominika Gottová priznala úplnú ignoranciu!
Zdielať na

TOTO je sesterský vzťah?! Dominika Gottová priznala úplnú ignoranciu!

Archívna reportáž

Zo štyroch dcér Karla Gotta je rozhodne najviac sledovaná jeho najstaršia Dominika. Nepochybne aj pre jej pomerne komplikovaný život. Najmladšie dcérky sú chránené mamou Ivanou, no je tu ešte prostredná Lucie, o ktorej sa takmer nič nevie.

Dokonca o nej aktuálne nič nevie ani Dominika, ako píše portál Blesk.cz. Jej mladšia sestra, 32-ročná Lucie Kovaříková, s ňou totiž posledné mesiace absolútne nekomunikuje.

Dominiku to trápi, lebo s Luckou sa mali vždy rady a boli v kontakte. No tento rok sa to zmenilo.
Pri poslednej rozlúčke s otcom sedeli sestry bok po boku:

​Lucie sa ale neodstrihla až po otcovej smrti. "S Luckou sme prišli v lete oteckovi dodatočne pogratulovať k osemdesiatke na Bertramku. Už predtým so mnou nekomunikovala. A to sa nezmenilo. Neviem, čo sa stalo," vyjadrila sa sklamaná Dominika pre Blesk.

​Ako dodala, nečakala pritom, kým jej Lucie zavolá, skúšala jej volať aj sama. "Nedarilo sa mi to, a tak som požiadala moju mamičku, aby jej na mňa dala číslo a zavolala mi. Lucka sa ale neozvala, videli sme sa až na pohrebe. Ale skoro nikto sa tam so mnou nerozprával," posťažovala sa Dominika.

​Lucie ale Dominiku úplne neignorovala, pri vchádzaní z katedrály ju vzala medzi seba a svojho manžela Honzu. Nie je ale jasné, prečo nemá chuť sa so sestrou normálne rozprávať, ako to vždy bývalo. S dedičstvom sú na tom totiž rovnako, aj Lucie pristúpila na dohodu a kráľovského majetku sa vzdala. Možno jej len prekážajú Dominikine škandály a úprimnosť smerom k médiám.

Súvisiace články

Najčítanejšie