Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dlhé roky trápenia herečky z obľúbenej komédie! Šesť potratov, dieťatka sa nedočkala
Zdielať na

Dlhé roky trápenia herečky z obľúbenej komédie! Šesť potratov, dieťatka sa nedočkala

Zdroj: youtube/prtscr

Nie každej žene sa podarí stať sa matkou. Niektoré si ale prejdú skutočne bolestnou cestou opakovaných strát. Jednou z nich je aj česká herečka Petra Martincová, ktorej sa síce podarilo otehotnieť šesťkrát, no o dieťa vždy napokon prišla.

Dlhých osem rokov sa snažila o bábätko dnes 51-ročná herečka Petra Martincová, ktorú preslávila najmä rola naivnej policajtky Boženky v českej komédii Byl jednou jeden polda. Nepodarilo sa, píše portál Ahanoline.cz.

S manželom, 72-ročným režisérom Jaroslavom Soukupom sa nevzdali, keď ako 32-ročná prvýkrát potratila. Netušili, čo ich nasledujúce roky čaká.

Film Byl jednou jeden polda videl asi každý:

"Manžel pôvodne deti ani nechcel, ale kvôli mne sa snažil," poodhalila pozadie prístupu k potenciálnemu rodičovstu Petra Martincová. Skutočne sa snažil, lebo Petra úspešne otehotnela šesťkrát, napriek tomu stále verila v úspech. "Asi som od prírody pozitívna, verila som, že to dobre dopadne," hovorí herečka.

Fotky herečky si môžete pozrieť TU

Ani pozitívne myslenia nestačilo v boji s genetikou. "Dlho sa nemohla zistiť príčina, ale potom mi lekárka povedala, že máme s manželom zjavne veľa zhodných genetických znakov, v plode potom vzniká genetická chyba a moje telo reagovalo správne, keď to dalo preč," opísala Petra racionálne zrejmú príčinu neúspechu. 

S manželom na pokúsili aj o vynosenie plodu náhradnou matkou, no ani to nevyšlo, keďže chyba bola v genetike, nie v Petrinej schopnosti donosiť. Jedinou cestou bolo vyskúšať darcovské spermie. To herečka odmietla. "Viete, keď ľudia vidia bezdetnú herečku, často si myslia, že obetovala materstvo kariére, pritom netušia, čím si možno musela prejsť. Základom je nesúdiť," myslí si Petra a dodáva, že práve preto sa rozhodla nemlčať.

Súvisiace články

Najčítanejšie