Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Výsmech! TOTO si Dara myslí o názoroch fanúšikov!
Zdielať na

Výsmech! TOTO si Dara myslí o názoroch fanúšikov!

Archívna reportáž

Celý život pod drobnohľadom verejnosti. To znesie len málokto. Mnohé detské hviezdy skončia na drogách, alkohole, alebo sa psychicky zrútia. Darinka Rolincová sa s tým popasovala statočne, Dara Rolins je už úplne nad vecou.

Od desiatich rokov je hviezdou a okrem pár krátkych odmlčaní pri tvorbe nových albumov sa dá hovoriť o vyše tridsiatich rokoch na výslní. To ale prináša aj odvrátenú tvár popularity. Hviezdy neprenasledujú len paparazzovia, ale aj verejnosť.

Od vzniku sociálnych sietí je zrazu každý odborníkom na všetko. Ľudia dokážu skritizovať na celebritách aj smietku v oku, pre ktorú nevidia brvno vo vlastnom. Dara presne vie, o čom to je.

Ani Dare ale nie je smútok neznámy:

Na druhej strane, zjavne jej to neprekáža. Za nejednu fotku na Instagrame si už zlízla takú kritiku, že slabší jedinec by to len ťažko zniesol. Najmä nahotu, či dráždivé fotky v bielizni nesú ľudia ťažko. Jej to ale nebránilo pridať ďalšiu. Aj s ostrým komentárom.

"Moc, málo, to ti svedčí, to ti nesvedčí, toto môžeš, toto už nie, kroť sa, preber sa, matka si, čo tie divné boty, a žehličku poznáš? Máš krivé nohy, to brucho je prehnané, jo a nauč sa spievať," vymenovala len zopár z "dobrých" rád a postrehov verejnosti.

A hneď aj dodala, čo s ňou tieto komentáre ľudí robia. "Pretože si beriem VŠETKY vaše rady k srdcu, nebudem dnes nikoho provokovať a posielam len nesmelý pozdrav, v niečom elegantnom," napísala, no fotka hovorí úplne niečo iné.

Dara sa kritikom jednoducho vysmiala, dala najavo, že sú jej kritické poznámky ukradnuté. Na fotke totiž nemá nič elegantné, ako píše, ale spodné nohavičky a tričko. A čo sa stalo? Ľudia ju absolútne podporili. Pod fotkou pribudli len pozitívne komentáre, vrátane tých od speváčky Marty Jandovej, či komičky Ivy Pazderkovej. Byť úprimná, hoci aj ironicky,            sa zrejme Dare skutočne oplatí najviac.

Súvisiace články

Najčítanejšie