Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Narážka na Jágra?! Veronika prezradila, že od nového milenca dostáva v posteli VIAC!
Zdielať na

Narážka na Jágra?! Veronika prezradila, že od nového milenca dostáva v posteli VIAC!

Archívna reportáž

Už nejakú dobu sú od seba, hoci to zverejnili len pred mesiacom. Jeden z najlepších hokejistov sveta, legendárna 68, je tak opäť single a patrí medzi najžiadanejších starých mládencov v Česku. Modelka Veronika dlho sama nebola.

Po vzájomnej dohode, že nebudú rozchod verejne rozmazávať, ju obaja dodržali do poslednej možnej chvíle. Až keď začali pribúdať fotky 27-ročnej Veroniky s jej rovesníkom, modelom Miroslavom Dubovickým, museli ísť s pravdou von.

Jágr po odchode z NHL hrá v klube v Kladne, ktorý aj vlastní:

Ten sa ale neprejavil ako veľký charakter a dovolil si rypnúť do 47-ročného Jágra, ktorý sa v Česku teší priam posvätnej úcte. Fotku pri aute s EČV 6868, čo je Jágrove číslo dresu, s textom "keď ju miluješ, nie je čo riešiť" síce rýchlo stiahol, no zrejme až po intervencii Veroniky.

​Teraz ale priliala olej do ohňa ona. Naznačila, že tento vzťah si užíva ešte viac, ako tri roky s Jaromírom. Zverejnila fotku taniera s bohatými raňajkami a okomentovala to: "A ja som si myslela, že raňajky do postele neexistujú". V tomto teda Miroslav Jaromíra zjavne tromfol, viac detailov zo spálne snáď Veronika nezverejní.

Instagram/VK

Súvisiace články

Najčítanejšie