Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manžel Belohorcovej zažil príšernú noc! Všetko v plameňoch, miliónové škody!
Zdielať na

Manžel Belohorcovej zažil príšernú noc! Všetko v plameňoch, miliónové škody!

Archívna reportáž

Zuzana Belohorcová si už roky užíva prepychový život v Miami. Jej manželovi, podnikateľovi Vlastovi Hájekovi, sa zjavne darí, dokonca plánujú výstavbu ďalšieho hotela. Idylku ale narušila dramatická udalosť.

Noc, na ktorú nezabudne. Žiaľ, nie v dobrom. Manžel Zuzany Belohorcovej zažil skutočne príšernú noc, keď bol nútený sa evakuovať zo svojho sídla na Floride, píše portál Blesk.cz.

​Vlasta Hájek zdieľal na svojom Instagrame aj video priamo z horiacej garáže, ktoré ale neskôr zrejme pre vyšetrovanie stiahol. Požiar vypukol okolo polnoci. Spiaci obyvatelia komplexu netušili, čo sa deje. Hájek sa rozhodol byť odvážny.

Takto si Zuzana užíva luxus na Floride:

​Horiaca garáž 43-ročného podnikateľa nevystrašila a išiel nakrútiť video, na ktorom bolo počuť jeho prostoreký komentár: "Takto horia všetky garáže, nikto nevieme, kde máme autá a či to nezhorela, to je v p***!"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About last night.. #ferrari #ferrari458italia #ferrari458spider ? #continnumsouthbeach ? in the building..?‍♂️☹️

Príspevok, ktorý zdieľa Vlasta Hajek (@vlastahajek),

Po chvíli pre istotu odišiel, obával sa výbuchu. Dôkaz o škode neskôr doplnil fotkou zhoreného Ferrari 458, ktorého cena sa počíta na státisíce. Našťastie, nebolo jeho.

Zuzana s deťmi bol práve v Bratislave, tak bola drámy ušetrená. "Zlatko, máme tu americké šialenstvo, už to uhasili a teraz a všetci spamätali. Náhodou to bol pekný plamienok. Tí blbci tu budú stáť do piatej do rána, tak ja si idem ľahnúť," opisoval Zuzane situáciu svojským spôsobom Vlasta.

Oheň poškodil mnoho luxusných áut, vrátane Bentley a spomínaného Ferrari. "Nikomu sa ale našťastie nič nestalo a naše autá v poriadku prežili. Poisťovňa to všetkým iste preplatí, ale asi bude majiteľov zhorených áut čakať veľký šok, keď sa vrátia domov," povedala Belohorcová pre Blesk. Požiar vznikol skratom pri nabíjaní elektromobilu.

Súvisiace články

Najčítanejšie