Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tehotná Dara?! Reaguje ostro: Čo je koho k***a do toho!
Zdielať na

Tehotná Dara?! Reaguje ostro: Čo je koho k***a do toho!

Archívna reportáž

Nie je žiadnym tajomstvom, že pre Daru Rolins sú kondička a dokonalá postava nesmierne dôležité. Každý sval je poriadne vydretý, každý gram tuku poctivo vypotený. Nečudo, že keď sa zjaví čo i len kilečko navyše, objavia sa špekulácie.

Dara zverejnila na svojom Instagrame fotku, na ktorej stojí v Bratislave na brehu Dunaja a vyznáva sa svojmu rodisku. To by nebolo také zaujímavé, ako mierne vypuklé bruško, na aké u Dary nie sme zvyknutí.

Toto povedala Dara pred pár mesiacmi na tému nového vzťahu:

​Otázka, či náhodou nečaká bábätko ale speváčku poriadne nahnevala. "Čo je koho k***a do toho čo má a robí ten druhý?! Daj už pokoj, nerieš," odporučila ostro Dara.

Toto je fotka, na základe ktorej musela Dara čeliť otázkam, či nie je tehotná:

Ale vysvetlila aj to vypuklé bruško. "Brucho mám akurát vyvalené, žiadne bábätko. Mám tri kilá navyše, takže mám na niektorých fotkách ešte aj naducané líčka," objasnila popová hviezda.

V statuse sa vyjadrila aj k aplikácii botoxu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera mi napísala novinárka, či náhodou nečakám bábätko:)), lebo že mám na tej fotke pri Dunaji také guľaté bruško?. Odpísala som jej, že aj oči tam mám opuchnuté, či si nevšimla:). A brucho že mám akurát vyvalené, žiadne bábätko:)???. Mám tri kilá navyše, takže mám na niektorých fotkách ešte aj naducané líčka?☝?To pre tých čo mi zase doporučujú vysadiť ten botox:)))?. btw.áno, ten mám, medzi obočím. Raz za rok aplikujem. A tam ONLY. Žiadne výplne ani podobné kokociny, čo stále niekto rieši a tvrdí s istotou že mám v lícach, , jak keby pri tom asistovali v ordinácii. Božeee:)??. Šak ale AJ KEBY všetko to, z čoho ma podozrievajú bola pravda, sme zase na začiatku tej našej obľúbenej, známej hry???ČO JE KOHO K***A DO TOHO, čo má a robí ten druhý:))?!? Daj už pokoj, nerieš a pred tým, resp.miesto toho, že budeš niekomu/niečo vypisovať, komentovať, choď robiť konečne niečo užitočné????No neeee?:) #zaTentoPostMozeTaNekonecnaCestaAdveZacpy #nieMoje #radsejPisem #leboSakUzAjDoRadiaSaOdIstejDobyMalujem :) #kamBySteMiEsteDoporuciliDatNohyVtomtoAute ?!? #nejakaZaujimavaPozicia ?#terazMamObidveNaStrope????

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Napokon, prípadné tehotenstvo by bolo poriadne šokujúce, keďže Dara oficiálne žiadneho priateľa nemá.

Súvisiace články

Najčítanejšie