Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Praha privíta MEGAHVIEZDU. Kráľovná burlesky Dita Von Tesse si splní sen
Zdielať na
Hudba

Praha privíta MEGAHVIEZDU. Kráľovná burlesky Dita Von Tesse si splní sen

Zdroj: SITA

Americká kráska a kráľovná burlesky Dita Von Teese (45) sa v rámci európskeho turné predstaví aj v Prahe. Predvedie svoju zvodnú šou plnú sexi pohybov už 22. novembra. V Kongresovom centre predvedie zvodnú šou plnú horúcich pohybov.

Američanka Dita Von Tesse, vlastným menom Heather Renée Sweet, si v rámci európskeho turné vybrala aj hlavné mesto Českej republiky. Diváci ju uvidia v pražskom Kongresovom centre 22. novembra. 

Dita Von Teese sa sústredí výhradne na kritérium osudovosti. Túži informovať, fascinovať a podmaniť si šarmom a zvodnosťou všetkých vo svojom okolí.

"Moje vystúpenia v Európe sú splneným snom. Táto šou nie je ako každá iná. Je obsadená najlepšími burleskami z celého sveta. Reprezentujú rozdielnosť v kráse, veku i pohlavia. Praha bola vždy obľúbeným mestom, a preto som rada, že záverečná šou bude práve tam," povedala ikona burlesky

Európske turné začalo 12. októbra v Amsterdame. Pražská šou celú tour uzavrie. 

Šou kráľovnej burlesky označujú kritici za najväčšiu v celej histórii tohto štýlu.

Pozrite sa na jej najslávnejšie vystúpenie v pohári Martini:

Narodila sa v americkom Michigane, v Rochestri, ako jedno z troch detí manikérke a kováčovi. Od detstva milovala filmy pre pamätníkov, na ktoré sa cez víkendy pozerala s matkou.

Učarovala jej zlatá éra hollywoodskeho filmu. Vždy túžila vyzerať ako vtedajšie hviezdy. Z niekdajšej go-go tanečnice sa stala nadčasová osobnosť, ktorá šokuje svojou excentricitou a  dokonalým pôvabom zároveň.

Burleska je hudobno-dramatický žáner, ktorý zobrazuje komické a fraškovité príbehy so zámerom uľahčiť situáciu, prípadne niekoho zošmiešniť. Nechýba nadsázka, irónia, paródia a satira.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie