Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kráľovná burlesky Dita Von Teese sa čoskoro vyzlečie aj v Prahe
Zdielať na

Kráľovná burlesky Dita Von Teese sa čoskoro vyzlečie aj v Prahe

Američanka Dita Von Tesse (45), vlastným menom Heather Renée Sweet, si v rámci európskeho turné vybrala aj hlavné mesto Českej republiky. Diváci ju uvidia v pražskom Kongresovom centre 22. novembra 2018. Kráľovná burlesky sa predstaví v jedinečnej šou.

Femme Fatale, kráľovná burlesky, dievča z plagátu, továreň na krásu. To je Dita Von Tesse, ktorá sa v rámci európskeho turné predstaví aj v Prahe. V Kongresovom centre predvedie zvodnú šou plnú horúcich pohybov.

Dita Von Teese sa sústredí výhradne na kritérium osudovosti. Túži informovať, fascinovať a podmaniť si šarmom a zvodnosťou všetkých vo svojom okolí.

"Snívala som o tom, že svoju revue priveziem do Európy, viac než desať rokov," povedala v súvislosti s prvým európskym turné.

Vďaka pilnému tímu a promotérom, ktorí veria burleske, sa to konečne udeje.

Dita sa narodila ako Heather Renée Sweet 28. septembra 1972 v Michigane. Jej matka bola manikérka a otec obrábal kovy. 

Ako malá zbožňovala filmy pre pamätníkov. Väčšina dievčat by sa chcela stať princeznami, Dita chcela vyzerať ako zo starého filmu. 

Detský sen ju dodnes neopustil. Rodičia boli šokovaní, keď ich dcéra vyhlásila, že sa chce stať striptérkou. Zapísali ju preto na hodiny baletu. Keď mala trinásť, tancovala sóla. V pätnástich dosiahla na baletných špičkách vrchol a začala padať na zem. 

Živila sa ako predavačka v pizzerii a všetku výplatu míňala vo vedľajšom obchode so spodným prádlom. Z plavovlásky sa stala čiernovláska. Keď mala devätnásť, leštila tyče v striptízových baroch. Nosila korzet, dlhé rukavičky a podväzky.

Živila sa ako pin-up a fetiš modelka. Od dvadsiatich pôsobila ako tanečnica v burleske. Kabaretnú kostýmovú šou dostala na absolútny vrchol.

Súvisiace články

Najčítanejšie