Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Praha privíta MEGAHVIEZDU, Dita Von Tesse prinesie slávny kúpeľ v poháriku
Zdielať na

Praha privíta MEGAHVIEZDU, Dita Von Tesse prinesie slávny kúpeľ v poháriku

Femme Fatale, kráľovná burlesky, dievča z plagátu, továreň na krásu. To je Dita Von Tesse (45), ktorá sa v rámci európskeho turné predstaví aj v Prahe. V Kongresovom centre predvedie zvodnú šou plnú horúcich pohybov.

Američanka Dita Von Tesse, vlastným menom Heather Renée Sweet, si v rámci európskeho turné vybrala aj hlavné mesto Českej republiky. Diváci ju uvidia v pražskom Kongresovom centre 22. novembra 2018, píše Blesk.

PREDAJ LÍSTKOV sa už začal. 

Šou s názvom "The Art of the Tesse" bude jedinečná.

"Hoci som s mojím číslom v poháriku na martini vystupovala ako hosť v rôznych šou, na prehliadkach a v televíziách, precestovala som celú Európu, vždy som snívala o tom, že uvediem vlastnú, neskrátenú šou," priznala Dita.

Prinesie si so sebou všetky rekvizity ako kryštáľový kolotoč, obrovské lesknúce sa červené srdce či zlatá vrana. Nebude chýbať ani hviezdne obsadenie.

Pozrite si jej vystúpenie:

Najväčšia a dokonalá

"Som vďačná za príležitosť predstaviť šou, ktorá prezentuje rozmanitý pôvab neo-burlesky, ktorá prežíva väčšiu renesanciu, než som si kedy vedela predstaviť," povedala.

Počas šou ukáže novú verziu ikonického "Martini pohárika". Ten bude posiaty 150 kryštáľmi Swarovskeho. 

Toto je jedno z jej najlepších čísel:

Šou kráľovnej burlesky označujú kritici za najväčšiu v celej histórii tohto štýlu.

Narodila sa v americkom Michigane, v Rochestri, ako jedno z troch detí manikérke a kováčovi. Od detstva milovala filmy pre pamätníkov, na ktoré sa cez víkendy pozerala s matkou.

Návrat strateného lesku

Učarovala jej zlatá éra hollywoodskeho filmu. Vždy túžila vyzerať ako vtedajšie hviezdy. Z niekdajšej go-go tanečnice sa stala nadčasová osobnosť, ktorá šokuje svojou excentricitou a  dokonalým pôvabom zároveň.
Pozrite si jej skvelé vystúpenie:
Burleska je hudobno-dramatický žáner, ktorý zobrazuje komické a fraškovité príbehy so zámerom uľahčiť situáciu, prípadne niekoho zošmiešniť. Nechýba nadsázka, irónia, paródia a satira.

Súvisiace články

Najčítanejšie