Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdna kráľovná burlesky Dita Von Teese si podmaní Prahu
Zdielať na
Hudba

Hviezdna kráľovná burlesky Dita Von Teese si podmaní Prahu

Americká kráska a kráľovná burlesky Dita Von Teese (45) sa v rámci európskeho turné predstaví aj v Prahe v Kongresovom centre. Predvedie svoju zvodnú šou plnú sexi pohybov už 22. novembra.

Svetová hviezda burlesky sa rozhodla, že sa v rámci európskeho turné zastaví aj v Českej republike v Prahe. Svoju šou "The Art of the Teese" predvedie už 22. novembra v pražskom Kongresovom centre. Diváci si tak budú môcť vychutnať jedinečnú šou. 

​​​Ide o jej prvú stredoeurópsku zastávku celej tour.

Vstupenky na exkluzívne vystúpenie TU.

"Hoci som s číslom v pohári na martini vystúpila ako hosť v rôznych šou, precestovala som vďaka tomu celú Európu, vždy som snívala o tom, že uvediem vlastné, neskrátené vystúpenie," povedala.

Pozrite si jej legendárne vystúpenie v pohári Martini:

Je nadšená, že prichádza do Európy so všetkými rekvizitami a spolu s hviezdnym obsadením zloženým z najlepších svetových burlesiek predvedie vlastnú šou. 

"Som vďačná za túto príležitosť, ktorá bude reprezentovať rozmanitý pôvab neo-burlesky. Prežívame osvietenie," dodala zvodná diva.

Dita sa narodila ako Heather Renée Sweet 28. septembra 1972 v Michigane. Jej matka bola manikérka a otec obrábal kovy. 

Ako malá zbožňovala filmy pre pamätníkov. Väčšina dievčat by sa chcela stať princeznami, Dita chcela vyzerať ako zo starého filmu. 

Detský sen ju dodnes neopustil. Rodičia boli šokovaní, keď ich dcéra vyhlásila, že sa chce stať striptérkou. Zapísali ju preto na hodiny baletu. Keď mala trinásť, tancovala sóla. V pätnástich dosiahla na baletných špičkách vrchol a začala padať na zem. 

Živila sa ako predavačka v pizzerii a všetku výplatu míňala vo vedľajšom obchode so spodným prádlom. Z plavovlásky sa stala čiernovláska. Keď mala devätnásť, leštila tyče v striptízových baroch. Nosila korzet, dlhé rukavičky a podväzky.

Zarábala si na seba aj ako pin-up a fetiš modelka. Od dvadsiatich pôsobila ako tanečnica v burleske. Kabaretnú kostýmovú šou dostala na absolútny vrchol.

Súvisiace články

Najčítanejšie