Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
David Koller (53): Mám životu nebezpečné povolanie!
Zdielať na
Hudba

David Koller (53): Mám životu nebezpečné povolanie!

Od turné kapely Lucie ubehli už viac ako dva mesiace. David Koller bol z neho tak nadšený, že sa chystá opäť do Bratislavy. David je momentálne single a magazín Topstar zisťoval, čo na neho zaberá.

m Zažiť znovuzrodenie legendárnej Lucie bolo pre fanúšikov TOP udalosťou. Svedčí o tom aj fakt, že kapela dokázal trikrát po sebe vypredať najväčšiu pražskú halu.

"Prial by som to každému. Každej kapele, ktorá to myslí vážne a maká na sebe," hovorí David Koller.

Zmena na fanúšikoch?

Lucie sa vrátil po desiatich rokoch. Podľa Kollera s nimi trochu zostarlo aj publikum. "Určite zostarlo, ale musia tam s nimi chodiť aj deti, ktoré chúďatá to museli doma počúvať. Zanechalo to na nich šrám a museli ísť na koncert, aby tu Luciu videli," myslí si Koller.

David Koller prichádza do medzi fanúšikov opäť. Tentokrát s kapelou,ktorú založil ešte v 80. rokoch a vďaka jej textom bola v čase komunizmu zakázaná. "Moja prvá kapela sa volala Jasná páka. A ona ako rýchlo začala, tak rýchlo aj skončila," tvrdí.

SITA

Stále vo forme

Koller donedávna tvoril pár s mladou Slovenkou Lindou Wagnerovou. Tomuto vzťahu je už koniec. Podľa Kollerových slov nikoho nemá a Slovenky sa mu stále páčia. Ak by ste ho chceli ohúriť, rád má halászle, strapačky a kupuje si bryndzu.

Spevák momentálne nešportuje. Život celoživotného rockera sa nezlučuje s pokojným a vyrovnaným životným štýlom. A takto rieši po svojom. "To povolanie, ktoré mám je životu nebezpečné. Preto som radšej šofér. To je jedniná šanca, ako sa tomu vyhnúť," tvrdí.

Čo ženy na Kollerovi milujú? Oči, úsmev, hlas? Čo všetko po ňom hodili na pódium? "Horšie je, keby to nechali v šuflíku," hovorí Koller. Vidno, že tento charizmatický rocker je vo forme a to poteší najmä ženské publikum.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie