Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koller (53) zo skupiny Lucie si berie so sebou na koncerty aj šľapky
Zdielať na
Hudba

Koller (53) zo skupiny Lucie si berie so sebou na koncerty aj šľapky

Život rockerov je naozaj pestrý. Cestujú z vystúpenia na ďalšie a popritom potrebujú veľa vecí. David Koller zo skupiny Lucie, si berie so sebou na koncerty aj šľapky. To teraz vyznelo zvláštne, ale vysvetlenie ponúkne on sám.

David Koller už stokrát oľutoval, že sa stal bubeníkom. Vláčiť so sebou na každý koncert sadu bubnov a ďalšie veci okolo toho, je naozaj makačka. "Keď ideme na šnúru, tak na to mám ľudí, ale bubeníci, to je jedno z najhorších povolaní, lebo máš tých vecí veľa," hovorí spevák a bubeník skupiny Lucie David Koller.

Rozložené nástroje na pódiu sú iba malou predstavou toho, ako to vyzerá, keď sa to zloží na desiatky kusov. "Máš celú sadu bubnov, želiez, šľapky si vezieš a dve, lebo jednu potrebuješ ako náhradnú, stoličku, slúchatká a gitaru," pokračuje David.

"Tie šľapky máš dve a väčšinou ich nosím sám," dodáva. Miesto v aute a energiu na prenášanie šetrí jediný nástroj, a to je jeho hlas. Okrem neho a bubnov však hrá ešte aj na gitare, a to nie jednej! Na koho čakajú hudobníci najdlhšie?

"My to máme zakázané prezrádzať. Striedame sa," hovorí klavirista Michal Dvořák. Síce diplomatická odpoveď, ale pre nás nie uspokojivá. Kodym sa teda priznal dobrovoľne nasilu. "Dnes skupina čakala na mňa," povedal gitarista a spevák Lucie.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie