Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Spevák Koller (53) má hlavu v smútku, frajerka prezradila jeho veľké tajomstvo
Zdielať na
Hudba

Spevák Koller (53) má hlavu v smútku, frajerka prezradila jeho veľké tajomstvo

Všetky ženy ho milujú! No iba jedna má to šťastie, že je ženou jeho života. Ani by ste neverili, ale spevák a bubeník David Koller je plný prekvapení. Ešte šťastie, že má ukecanú priateľku Lindu, ktorá nám prezradila tajomstvo ich spoločnej domácnosti.

Skupina Lucie plánuje veľký návrat. Jeho súčasťou bude aj veľkolepé turné, na prípravu ktorého si páni muzikanti vyhradili celý rok! "Na turné Lucie už pracujeme. Lepšie povedané, stále sa hádame kvôli scéne. O tom, aká bude veľká a ako bude vyzerať," prezradil spevák David Koller.

Zdá sa, že pódium bude obrovské s niekoľkými videoprojekciami a fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Záujem o ich koncerty je obrovský a postupne pribúdajú ďalšie koncertné termíny. Ešte šťastie, že má David po svojom boku ženu, ktorá sa o neho postará, keď príde unavený domov.

Linda sa kvôli Davidovi dokonca postaví aj za sporák a vyvára mu! "Moja babka mi nikdy neverila, že viem variť. A teraz, keď som jej dávala ochutnať môj perkelt, tak povedala, že sa môžem vydávať," hovorí Davidova priateľka Linda Wagnerová.

To je slovo do bitky! Mladá slečna sa však hrdí tým, že hudobníkovi jej kulinárske diela naozaj chutia. "Za posledné dva mesiace som sa tak naučila variť, že som o tom nikdy ani nesnívala," priznáva Linda. Čo myslíte, aké jedlo má David najradšej? My sme hádali nejaký poriadny steak, no netrafili sme sa. "Perkelt, segedín a všetko zo zelí, lebo všetci majú kapustu a len Česii majú zelí, tak to je jeho," pokračuje v rozprávaní Linda, ktorá ja nielen bývala moderátorka ale ešte k tomu aj Slovenka.

Možno že Davodovi bude vyvárať aj počas turné. Ak áno, určite vám to ukážeme.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie