Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
David Koller (53) si na koncerte zalietal
Zdielať na

David Koller (53) si na koncerte zalietal

Legendárna kapela Lucie sa po koncertoch na Slovensku presunula do domoviny. V stredu sa predstavila svojim fanúšikom v českej metropole - Prahe. Na skupinu čakala beznádejne vypredaná hala, ktorú potešil najviac David Koller. Vznášal sa vo výške dvanástich metrov.

Lucie je späť a so všetkou noblesou. Z dievčaťa v puberte vyrástla sebavedomá žena, čo vie, čo chce. Generácii mužov v najlepších rokoch už atmosféra vypredaných hál chýbala.

Napráskaná najväčšia česká hala sa v utorok otriasala v známych hitoch skupiny Lucie. Jedna pieseň striedala ďalšiu.

Kapela sa utrhla

Spevák a gitarista Robert Kodym aj napriek zdravotným problémom a horúčkam zahral svoje sóla bezchybne. P.B.Ch. v sprievode Dvořáka sa na pódiu vyšantili. Medzi ostrieľaných hudobníkov zapadol aj nový člen Adam Koller, ktorý otcovi na bicích nekompromisne konkuroval.

Fanúšikov dostali do varu. Hystéria prišla vo chvíli, keď sa frontman odlepil od pódia a na špeciálnej plošine sa nad obecenstvom vznášal vo výške dvanástich metrov. Rameno žeriavu bolo symbolom celej tour a stálo mastných 100 miliónov (približne 3,6 milióna eur)!

Kapela si svoj návrat po desiatich rokoch náležite užíva. Ich fanúšikovia veria, že takéto koncerty si skupina ešte zopakuje.

Koncert kapely Lucie v Prahe, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie